Maytag Atlantis reparation problemer
Maytag Atlantis Vaskemaskinen er ikke længere fremstilles af Maytag Corporation, der kan gøre at få vaskemaskinen repareret vanskeligere, hvis garantien er udløbet, eller Maytag ikke længere understøtter vaskemaskine reparation for denne model. Dette efterlader mange ejere , der er ansvarlige for deres egne reparationer for mange problemer, der måtte opstå med vaskemaskinen, men den gode nyhed er, at nogle grundlæggende fejlfinding kan løse mange reparation problemer uden teknisk assistance. Ting du skal
Ren klud (r)
Skruenøgle
Målebånd
3/4-inch stykke krydsfiner myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tilslut strømkablet , hvis Atlantis vaskemaskinen ikke tændt. Hvis strømkablet er tilsluttet en stikkontakt , kan du prøve at nulstille eller udskifter afbryder eller sikring efter behov , for at genoprette strømmen til apparatet.
2

slå varmt og koldt vand vandhaner på fuldt ud, hvis intet vand kommer ind i maskinen. Afbryd vandslanger fra vaskemaskinen og rengør indsugnings -skærme for at fjerne eventuelle blokeringer derefter bruge en skruenøgle til at fastgøre slangerne til maskinen. Ordne slangerne , hvis de er knækket eller bøjet på nogen måde.
3

Drej betjeningsknappen til en vaskecyklus træk derefter ringe ud , hvis skiven har strøm og vand, men er ikke omrøring . Husk at holde låget lukket og bemærk, at skiven vil holde pause flere gange i løbet af en given cyklus , hvilket er normalt.
4

Sænk afløbsslangen hvis vaskemaskinen ikke vil dræne og slangen har været installeret mere end 8 meter høj, da denne højde forhindrer vand i at dræne korrekt. Ret ud aftapningsslangerne og kontrollere husholdningsafløb efter andre tegn på dræning spørgsmål . Kalde en blikkenslager , hvis andre afløb er tilstoppede så godt.
5.

Åbn vaskemaskine låg og distribuere elementer jævnt rundt vaskemaskinen karbad hvis vaskemaskinen stopper pludseligt og tøjet er stadig meget våd. Vaskemaskinen er programmeret til at stoppe, når ubalanceret . Fjern nogle emner, hvis kurven er overbelastet, og ikke lade tøj blive viklet rundt om omrører. Øg centrifugeringshastigheden at hjælpe med at fjerne mere vand fra vaskemaskinen så drej kontrolhjulet til " Regular /hvide " og træk drejeknappen ud til at starte maskinen.
6

Skub afløbsslangen en ekstra tommer i afløbsrøret , hvis vandet siver ud af det. Hvis vandet slanger er utætte , stramme forbindelsen på vandet ventil og vandhane . Må ikke overbelaste vaskemaskinen, hvis vand siver ud af karret og aldrig iblødsætningsmidlet elementer mere end 30 minutter ad gangen.
7.

Placer de medfølgende gummifødder på benene , hvis vaskemaskinen er meget støjende under brug og justere fødder, indtil hver fod er i kontakt med gulvet. Skub en 3/4-inch stykke krydsfiner under vaskemaskinen , hvis gulvet er for svagt til vaskemaskine og bøjer . Reducer belastningen størrelse for at forhindre vibrationer som følge af overbelastning.
8

Kontroller husstanden vandvarmer hvis vaskemaskinen fyldes med forkert temperatur vand og drej vandvarmer til mindst 120 grader Fahrenheit. Rengør vandslangen filterfolie og sørg varmtvandsslangen er knyttet til den varme vandhane og den kolde vandslange tilsluttes til koldt vand hane .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com