Fejlfinding af en Gas Dryer Igniter Det er ikke Glødende
En gas tørretumbler bruger en metal tændsats at tænde enheden, men denne komponent ikke skaber en gnist. I stedet opvarmer op til det punkt, hvor det udløser det indre termostat , hvilket åbner op for gasventilen . En funktionel tændsats varmer op, indtil den lyser rød - det er når nok varme genereres til at antænde gassen. Hvis din tørretumbler kører, men ikke varme , er tænderen ikke . Her er trin, du kan tage for at foretage fejlfinding . Ting du skal
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tænd din gas tørretumbler. Hvis den indvendige tromle drejer, men der er ingen varme , at problemet ligger hos tænderen .
2

Træk din tørretumbler, slukke gasledningen ventil og fjern ventilen fra bagsiden af ​​enheden .
3

Fjern skruerne på bagsiden af tørretumbleren med en stjerneskruetrækker. Fjern bagpanelet. Afhængigt af modellen af den gas tørretumbler, kan tænderen være tilgængelige via frontpanelet af enheden. Hvis dette er tilfældet , skal du fjerne skruer, der holder lågen til tørretumbleren på plads, og dem, der holder frontpanelet på plads. Derefter fjerne døren og panelet.
4

Find tændsats . Det er det metal gaffel -formet samling forbundet til tromlen.
5.

Kontroller ledning , hvor det stik i bunden af ​​tænderen . Hvis forbindelsen er løs , sæt den i forsvarligt . Dette kunne løse problemet. Hvis ledninger er ikke problemet , skal du fortsætte til næste trin .
6

Kontroller metalspids af tænderen for tegn på korrosion eller brud. Dette kunne betyde tænderen er kortsluttet eller revnede. Uanset hvad, vil dette forhindre tænderen fra glødende , og du bliver nødt til at udskifte hele tændsats .
7.

Tilslut din tørretumbler og vedhæfte gasledningen . Tænd tørretumbleren og kontrollere tændsats . Hvis det ikke lyser overhovedet, eller tager en usædvanlig lang tid - mere end et par minutter - at opnå et rødt skær , så korrosion og /eller skader på tænderen har gjort det defekt. Sluk tørretumbleren og tag gasledningen .
8

Tag tænderen og fjern skruerne holder den på plads . Installer en ny tænding i den gamle plads , og erstatte ledninger og skruer.
9.

Sæt tørretumbleren panelet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com