Bosch WFF2000 Drum ikke tænder
Bosch WFF2000 er en front-loading forbruger vaskemaskine. Hvis du oplever et problem med tromlen ikke tænder , kan du løse problemet på egen hånd. Du kan endda være i stand til at ordne det selv og eliminerer behovet for en service opkald. Check The Power

Hvis tromlen ikke roterer i vaskemaskinen , kan det være et resultat af et strømsvigt. Kontrollér et andet apparat eller lys i hjemmet for at afgøre, om dit hjem har strøm. Hvis det er tilfældet , skal du kontrollere hjemmets breaker boks for at afgøre, om vaskemaskinen har udløst en afbryder. Hvis det er tilfældet , skal du nulstille breaker. At gøre dette bør få tromlen dreje igen. Du kan også prøve at spejlvende og nulstille breaker til magten cyklus enheden, hvis bryderen ikke var udløst .
Test The Unit

Prøv at vælge forskellige cyklusser fra kontrolpanelet , såsom spin og skylning. Under hver cyklus , se skiven tromlen at afgøre, om det drejer. Dette er så at du kan afgøre, om tromlen ikke tænder på alle de cykler eller bare nogle af dem. Hvis du ender med at skulle have vaskemaskinen serviceret, det er noget, du bliver nødt til at vide .
Udskiftning af kulbørster i Motor

Slidte kul pensler i vaskemaskinen motor er en almindelig årsag til tromlen til at stoppe drejning, især hvis enheden er blevet brugt en masse. Du kan betale en tekniker til at udskifte børsterne , eller du kan gøre det på din egen . De udskiftningsbørster kan købes fra en lokal værksted. Før reparationen påbegyndes afbryde strømmen til vaskemaskinen . Tag bagpanelet fra vaskemaskinen ved først at fjerne de to skruer, der holder den. Når du har panelet slukket , vil du se den motor, som er fastgjort til en wire terminal blok. Slip wiren klemrække og løft motoren. Du bliver nødt til at stå motoren op på højkant for at få adgang til kullene . Børsterne har en ledning klippet til dem , som du har brug for at frigøre så du kan trække hver børste ud . Når ud , udskiftes med nye børster og saml motoren.
Defekt Armature Sikring
p Hvis udskiftning af kulbørster ikke få tromlen drejning, du måske har en defekt anker sikringen. Denne sikring er i motoren og kan forårsage tromlen skal standse. Da det er i motoren , er denne reparation bedst gøres af en kvalificeret servicetekniker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com