Sådan Kontroller Tøjvask Vent på et tag
Hvis du har en tørretumbler , du ved alt om kanalen tilsluttet bag - det tragte varm , fugtig luft og fnug udenfor , forhindrer brande starte i eller omkring din tørretumbler. Hvad du måske ikke ved , er dog, at du er nødt til at tjekke det uden udluftning jævnligt for at sikre , at luften frafiltrere korrekt. Hvis du ikke gør det, kan din tørretumbler effektivitet lide, og udluftningen kan blive en potentiel brandfare. Når din udluftning er på taget , skal du klatre på op og tage et kig . Ting du skal
Stige
Våd /tør vakuum myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kør tørretumbler med en belastning af vådt tøj lige så normal - den bedste måde at kontrollere, om blokeret ventilationsåbning er at se på den, mens den er i aktion.
2

Kravl op på taget ved hjælp af en stige. Være ekstra forsigtig , har en spotter holde stigen støt , mens du klatre op og vente der, mens du arbejder.
3

Undersøg udluftning for at se om der slipper luft ud . Hvis der ikke kommer luft ud, så din udluftning og /eller udstødning kanalen er blokeret. Kontroller udluftning sig til at se, hvis det er blokeret med fnug eller andet affald .
4

Vent tørretumbleren er færdig med sin cyklus , før du afbryder noget. Hvis udluftningen ikke presser luft ud , kan du blive nødt til at rense ud i kanalen. Afbryd kanalen fra bagsiden af ​​tørretumbleren og støvsuge det ud med en våd /tør vakuum , og derefter gøre det samme på forbindelsen mellem kanalen og udendørs udluftning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com