Må Adsorptionstørrer arbejde samt køletørrere
? Ikke alle tørretumblere bruger varme og luft til at tørre tøj. Nogle tørretumblere er designet til at arbejde mere effektivt og spare penge, mens andre er lavet til mere industrielle applikationer eller områder , hvor pladsen er et problem. Dette har ført til forskellige tørretumbler versioner dukker op , fra den kemisk- baserede adsorptionstørrer til den kompakte nedkølet tørretumbler. Adsorptionstørrere klarer sig godt , men de har et begrænset omfang af anvendelighed. Adsorptionstørrere

Tørremidler er kemikalier , typisk i form af flager eller perler , der effektivt absorberer og fælde vand. I stedet for at bruge luft alene at tørre tøj , tørretumbleren blander trykluft med tørremidler til at trække væk fra vandet , cykling luft gennem desiccants indtil alt vandet er fjernet . Silicagel, aktiveret aluminiumoxid og zeolitter er alle materialer, undertiden anvendes til at tørre tøjet. Disse tørretumblere er opdelt i to beholdere under tryk til at holde desiccants fra tøjet.

Køletørrere

køletørrere arbejde på de samme principper som varmepumper. De tager luft , komprimere det , afkøles og derefter sifon off vand, der kondenserer , når temperaturen falder . Med nok cyklusser , tøjet efterhånden tørre . Dette kan synes en rundkørsel måde tørring af tøj , men det fungerer godt i små lejligheder , hvor der er lidt plads . Men adsorptionstørrere typisk udkonkurrerer nedkølet tørretumblere i form af hastighed og tørring kvalitet.
Specialisering

Årsagen adsorptionstørrere arbejde så godt, er deres design, som er beregnet til specifikke miljømæssige behov. Køletørrere kan bruges overalt , og deres effektivitet afhænger i høj grad af størrelsen af ​​belastningen. Adsorptionstørrere er lavet til situationer, hvor luften er høj luftfugtighed , eller når materialer skal tørres i kamre med meget lave dugpunkter potentielt til fremstillingsformål .
Energy

Når det kommer til energiforbrug, køletørrere regel er mere effektive . En virksomhed, der ønsker at spare penge kan være i stand til at skifte fra tørremidler til kølede tørretumblere til at reducere sin el-forbrug . Den ekstra elforbrug adsorptionstørrere giver dem ekstra tørrekapacitet , men for traditionelle applikationer , trade-off normalt resulterer i besparelser med brugen af ​​køletørrere .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com