Sådan ændres Fuse på opkaldstastaturet for en Kenmore Tørretumbler
Den termiske sikring er en del placeret på bagsiden på din Kenmore tørretumbler, der bruges til at lukke ned tørretumbleren , hvis det overophedes. Sikringen er en lille, hvid stykke plastic , der har to ledninger fastgjort til det , der kører på opkaldstastaturet på kontrolpanelet. Hvis din tørretumbler er overophedet , kan du have en brækket sikring og sikringen del kan til enhver tid udskiftes . Ting du skal
Topnøgle
stjerneskruetrækker myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Flyt din Kenmore tørretumbler væk fra væggen , og tag ledningen ud af væggen stikkontakt .
2

Drej gasforsyningen ventilen nær tørretumbleren til positionen "Off" . Fjern alle de ni sekskantskruer fra bagsiden ved hjælp af en topnøgle.
3

Løft og fjerne hele bagpanelet. Find den termiske sikring, der er den hvide plastik stik i nederste venstre side af bagsiden af ​​tørretumbleren , der har to ledninger forbundet til det.
4

Løsn skruen over den termiske sikring med en stjerneskruetrækker skruetrækker , og træk de to ledninger er forbundet til sikringen.
5.

Fjern skruen fra sikringen, og løft sikringen ud tørretumbleren. Indsæt en ny sikring i den samme position , og sæt skruen i sikringen.
6

Tilslut de to ledninger til sikringen ved at trykke dem i stikkene . Placer bagsiden tilbage på tørretumbleren , og genindsætte alle de sekskantskruer .
7

Drej ventilen gasforsyningen tilbage til positionen "On" , og tilslut ledningen til væggen stikkontakt .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com