Sådan ændres en termostat på en Fridgdaire Tørretumbler
Frigidaire tørretumblere operere med en termostat til at opretholde den interne temperatur på bestemte niveauer, når tørring af tøj på forskellige cyklusser. For eksempel kan tunge belastninger og bomuldsstoffer tørres ved en højere temperatur end sarte stoffer . Termostaten i tandem med cyklus drejeknap sæt og opretholder temperaturen. Hvis termostaten funktionsfejl, kan tørretumbleren kun operere på et kogetrin eller det kan ikke varme overhovedet. Købe en erstatning termostat til Frigidaire på et apparat reparation butik . Modelnummeret er trykt på bagsiden af apparatet. Ting du skal
Skruetrækkersæt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Afbryd Frigidaire strømkabel ud af stikkontakten.
2

Sno skrue mod uret i den metalring, der holder den fleksible slange på bagsiden af ​​Frigidaire . Glide af slangen.
3

Tag skruerne, der fastgør bagdækslet til siderne , toppen og bunden af ​​kabinettet. Fjern låget og sæt den ud af vejen . Du kan finde termostaten nær bunden af ​​varmelegemet sagen på venstre kant . Termostaten er knyttet til to ledninger.
4

Træk forsigtigt på hver ledning for at fjerne det fra termostatens kontakter. Husk hvilken ledning var forbundet til hvilken kontakt.
5

Tag de to skruer, der holder monteringspladen for termostaten til varmeelement . Træk pladen og termostat, som er permanent fastgjort til pladen. Tag denne del med dig til en reparation butik for at matche med en ny termostat.
6

Skru den nye termostat ved hjælp af den fjernet i trin 5. hardware.
7

Slide stillinger på de to ledninger onto kontakter til den nye termostat .
8

Skru dækpladen på bagsiden af ​​Frigidaire .
9

Skub slangen til den runde porten i bunden fo Frigidaire og spænd skruen i metal band rundt om slangen for at holde den på Frigidaire .
10

Tilslut strømkablet til stikkontakten. hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com