Problemer med GE WCVH6800JWW
GE WCVH6800JWW front-loading vaskemaskine oplever problemer i forbindelse med spinning og dræning, utætte vand og ingen strøm. Du kan foretage fejlfinding fleste af disse problemer fra hjemmet ved at justere din last , kontrol tilslutninger og holde din vaskemaskine ren og godt vedligeholdt. Alle andre spørgsmål kræver service, som du kan få ved at ringe 1-800-432-2737 . Ingen Spinning eller Tømning

Videredistribuere dit tøj , hvis en skråbelastning . Også øge din last størrelse indstilling , hvis du har valgt en lille størrelse til , hvad der er i virkeligheden en stor belastning . Bekræft, at din vaskemaskine ikke sidder på afløbsslangen , og at slangen er lige. Fortsæt med at kontrollere din husstand VVS for at sikre, ingen afløb er tilstoppede . Det sidste trin indebærer rengøring af pumpen filteret ved at åbne dækslet , at placere en lavvandet gryde foran vaskemaskinen for at beskytte gulvet og trække ned hældetuden .
Utætte vand

Kontroller , om døren pakning er korrekt forseglet og ikke revet . Objekter uheld efterladt i lommerne kunne have beskadiget pakningen . Tør gummi dør sæl, som snavs i forseglingen undertiden kan forårsage lækage. Tag et kig på bagsiden venstre af vaskemaskinen for vand . Hvis du støder på vand , bruge mindre vaskemiddel , da du har en oversudsing tilstand. Sørg også for, at slangen er tætte på vaskemaskine og vandhaner , og at afløbsslangen er korrekt fastgjort til afløbet facilitet.
Ingen strøm

Sørg for, at pulveret ledningen er fastgjort til en fungerende stikkontakt , hvis vaskemaskinen forekommer døde. Tjek din sikringsboks og afbryder. Husk, at den første gang du tilslutter din vaskemaskine , sker der en 20 sekunders automatisk kontrol , i hvilket tidsrum du ikke er i stand til at starte en cyklus. Også kontrollere din vandforsyning , fordi medmindre både varmt og koldt vand kører i dit hjem, vil vaskemaskinen ikke fungerer .
Diverse

jævne fjerne skuffen og tør den af ​​. Pulver suppe kan undertiden tilstoppe dispenser, som kan forårsage vand at sive ud på forsiden af ​​dispenseren. Rengør vandventil skærme , hvis de bliver fyldt op ved at slukke for vandet kilden, fjerne vand tilslutningsslanger fra den øverste del af ryggen af vaskemaskinen og bruge en pensel til at rense skærme. Kør en " BasketClean " cyklus mindst én gang , hvis du støder på en dårlig lugt efter ikke at bruge vaskemaskine i lang tid . Desuden skifte til højeffektiv vaskemiddel.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com