Min Kenmore Dryer er i normal tilstand , og Stuck på Cool Down
En Kenmore tørretumbler med en LCD-skærm viser den aktuelle proces et tørreprogram og viser den cool- down status, når tøjet er færdig med varme - tørringsprocessen og lufttørring proces er begyndt. Hvis tørretumbleren forbliver i cool- down status i en længere periode , kan der være et problem med tørretumbleren belastning balance , fnugfilter eller strømforsyningen. Lint Filter

Tørretumblerens fnugfilter gør mere end blot at fælde fnug fra dit tøj; det også bevarer varme og luftstrømmen i tørretumbler, fjerner fugt. Et snavset eller tilstoppet filter vil falde luftstrømmen og øger tørringen og cool- down tid. Rens fnugfilteret hver gang du bruger tørretumbleren til at sikre en ordentlig luftcirkulation.
Skæv last

Tungere tøj tage længere tid at tørre , fordi de bevarer større mængder fugt og fordi lette stoffer bevarer varmen hurtigere end tunge stoffer . Tørretumbleren fastholder den cool- down proces , indtil tøjet er sænket i temperatur efter varme eksponering. En ubalance af lette og tunge tekstiler i tørretumbleren kaster varme sensor, forårsager tørretumbler til at bo i cool- down mode .
Strømforsyning

spørgsmålet kunne være resultatet af et strømstød . Tørretumbleren skal sættes i en stikkontakt med jordforbindelse , og bølge beskyttere er ude af stand til at håndtere den mængde strøm, der kræves for tørretumbleren drift. En strømafbrydelse som følge af et strømstød forårsager tørretumbler til at bo i uanset hvilken fase det var i, da den kraftige stigning indtraf. Manuelt nulstille din tørretumbler til at genoprette brug.
Kraft Annuller

touchscreen på forsiden af ​​din Kenmore tørretumbler indeholder en " Cancel" knappen for magt afslutte den aktuelle cyklus. For ikke- LCD tørretumblere , skal du trykke på "Power" at slukke for tørretumbleren og låse tørretumbler dør. Når aflyst , tørretumbleren dør låsen automatisk låser at give adgang til din tørretumbler belastning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com