Sådan Beregn KWH på 240 V udstyr
Hvis du planlægger at købe en energieffektiv apparat eller ønsker at afgøre, hvilke af dine apparater er de største elforbrugere , kan du lave en temmelig præcis vurdering af forbruget med en lommeregner og et par grundlæggende elektriske formler. Formler for 240 -V apparater såsom en elektrisk tørretumbler eller vandvarmer arbejde lige så godt for 120 -V apparater. Ting du skal
Calculator myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Kig efter apparatets producentens navneskilt på apparatet. Dette navneskilt, der typisk findes på forsiden eller bagsiden af ​​en 240 -V apparat , vil indeholde model og serienumre samt oplysninger om den elektriske efterspørgslen på apparatet, når det er i drift . Se på, om efterspørgslen er udtrykt i watt eller ampere . Hvis det er givet i watt , skal du springe trin 2 og gå til trin 3. .
2

Multiplicer volt gange ampere for at få watt. For eksempel, hvis producenten af ​​dit 240 -V elektrisk tørretumbler siger det trækker 10 ampere , når de opererer , formere 240 V gange 10 ampere for at få 2.400 watt efterspørges af tørretumbleren , når det er tændt.

3

Konverter watt til kilowatt-timer . En kilowatt-time er lig med 1.000 watt efterspørgsel på linje for en time. For at finde kilowatt- timer, eller KWH , multipliceres watt ganget med antallet af timer pr dag apparatet fungerer , dividere dette produkt med 1.000 for at få daglig kilowatt-time forbrug. For eksempel vil en tørretumbler , der trækker 2.400 watt og anvendes til tre timer om dagen forbruge 7,2 kilowatt-timer per dag . Multiplicer det daglige forbrug tallet 30,5 dage at få gennemsnitlige månedlige forbrug . I dette eksempel vil tørretumbleren forbruge et gennemsnit 219,6 kilowatt-timer per måned.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com