Sådan flytter et stort køleskab Ovenpå
Flytning et køleskab er en alvorlig sag . Køleskabe er især svært at manøvrere op ad trappen , da disse store apparater skal stå oprejst under flytningen for at undgå olie og kølemiddel lækager. Sådanne lækager kan beskadige køleskab interne komponenter , for ikke at nævne gulvbelægning. Det vigtigste du skal bruge er et ekstra sæt hænder til at hjælpe balance og vejlede køleskabet op ad trappen ; to personer til at hjælpe med flytningen er endnu bedre. Flytning af et stort køleskab kræver tid, tålmodighed og ekstrem forsigtighed til langsomt navigere hældningen og formen af trappen. Ting du skal
Afdækningstape
Stor hånd lastbil med dobbelte stropper myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Fjern indholdet af køleskab og fryser. Tag køleskabet , og lad fryseren til optøning helt. Dette kan tage flere timer at gennemføre , afhængigt af den specifikke køleskab model. Tør op noget vand med håndklæder.
2

Brug malertape til at holde køleskab skuffer og døre på plads. Bring ledningen over toppen af køleskabet og tape til døren for at holde det fra at blive viklet under flytningen .
3

Placer den ene hånd på hver side af køleskabet. Walk køleskabet mod dig , ind i det åbne rum . Fortryd hånd truckens nylon stropper. Sækkevognen , undertiden kendt som et apparat dolly med såvel top og bund stropper vil bære vægten af ​​et stort køleskab stramt .
4

Flyt hånden lastbilens lift til den venstre side af køleskab. To personer skal forsigtigt trække køleskabet mod dem, mens en anden person glider elevatoren under køleskabets kant. Sænk køleskab på liften.
5

Fastgør nylon stropper omkring toppen og bunden af ​​køleskabet fast. Spænd remmen rundt centrum af køleskabet , hvis din hånd lastbil er udstyret med kun én strop . Brug din fod til at skubbe på bunden af ​​sækkevognen samtidig bringe det mod dig omkring 30 grader . Den person, der bistår du skal holde køleskabet på plads, og skub den langsomt mod dig , så det vipper med sækkevognen .
6

Walk køleskabet ovenpå , med ryggen til trappen og køleskab foran af dig . Bevar et fast greb om hånden truckens håndtag og holde det hælder mod dig . Træk hånden lastbil over hvert trin , mens en eller to personer stabilisere køleskab, forsigtigt at skubbe den, hver gang du trækker sækkevognen .
7.

Placer køleskabet i sin nye placering. Fjern al tape og sætte ledningen i en stikkontakt. Det kan tage op til 72 timer for køleskabet for at vende tilbage til sin normale temperatur . Tilføj dit indhold til Køleskabet og fryseskabet , når temperaturen er tilstrækkeligt cool.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com