# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Fjernelse af en Frigidaire ismaskine
Frigidaire er en af ​​de største producenter af hårde hvidevarer i USA med et produktsortiment, der dækker skiver, tørretumblere, komfurer og bryst -stil køle-fryseskabe . De fleste Frigidaire køleskabe er udstyret med icemakers , som regel let at fjerne og geninstallere . Funktion

Icemakers installeret i køleskabe og frysere bruger vandventiler, elmotorer og radiatorer til at producere is. Isen gør cyklus styres af en grundlæggende elektrisk kredsløb og et sæt af switche. En elektromagnetisk strøm, også kendt som en magnetventil , der bruges til at åbne vandventilen , som giver tilstrækkeligt med vand i at fylde is formen. Vandet afkøles derefter til at danne is gennem køleskabe køleenhed .
Forberedelse

Flyt din Frigidaire køleskab væk fra væggen og tag den på stikkontakten før forsøger at fjerne ismaskinen. De fleste Frigidaire icemakers er fastgjort til køleskabet med to små skruer fastgjort til den øverste venstre side af enheden . Disse kan løsnes med en passende størrelse skruetrækker. Nogle Frigidaire modeller har også en rustfri beslag monteret under ismaskine for ekstra modstandskraft. Find skruerne på stålbeslag og fjerne med en skruetrækker , før du forsøger at tage ismaskinen ud .
Fjernelse

Når skruerne er fjernet, ismaskine kan løftes op og ud af holderen og væk fra køleskabet. Der bør være en sele placeret på bagsiden basisareal for den ismaskine . Dette bør være unplugged når du har trukket ismaskinen ud langt nok til at gøre det synligt.

Udskiftning Icemakers

Frigidaire fremstille ismaskine monteringssæt for forbrugere, der har køleskabe med defekt icemakers eller ikke har denne funktion på alle. Den ismaskine kit er udstyret med en isspand , ismaskine, fittings til at installere ismaskine enhed, og en vandventil for at kanalisere vand til ismaskine . Frigidaire giver også en brugsvejledning til at forebygge behovet for hjælp fra et apparat reparatør . Ismaskine monteringssæt kan købes direkte fra Frigidaire via deres hjemmeside .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com