# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Sådan Udskift Shelf Bar i køleskabsdøren
bruddet på køleskabsdøren reoler overligger er normalt på grund af den konstante stress af døren åbning og lukning. Denne enkle problem øjeblikkeligt kan gengive et af de centrale opbevaring områder af dit køkken ubrugelige . Dette kan være ganske dyrt at reparere , når de køber reservedele gennem et stormagasin eller leje en specialist. Ofte det bedste svar er hjemsted reparation, ofre anvendelse af en matchende del for bekvemmelighed og omkostningseffektivitet. Ting du skal
1/2-inch diameter dyvel , 3 meter lang
Målebånd
Blyant
Saw
Bor
Bor
Vice
1 1 /2 -tommer træskruer myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Fjern alle spor af den gamle hylde støtte, som kan være i vejen for en ny støtte. Mål den indvendige afstand af hylden fra indersiden af ​​den ene hylde til den anden. Overfør denne måling til dyvel og markere afstanden med en blyant . Skær dyvel i passende længde ved hjælp af saven.
2

Placer dyvel lodret i skruestik og stram den, så at det er fastgjort på plads . Med et borehoved med en diameter lidt mindre end træskruer , bore et hul i midten af enden af ​​dyvel . Vend dyvel igen og bore et hul i den modsatte side så godt.
3

Placer dyvel i hylden , indtil du har oprettet den korrekte position for ideel lagerplads og støtte. Markér placeringen af ​​dyvel på ydersiden af ​​hylden sider med blyant . Fjern dyvel og forbore et hul i hver hylde . Fastgør dyvel på plads ved at skrue en træskrue gennem ydersiden af ​​hver hylde støtte og ind i dyvel .
4

Test stilling og styrke den nye hylde support bar og om nødvendigt at gentage processen for at tilføje et eller to mere dyvel understøtter at reolsystemet .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com