# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Køleskab is typer
Køleskabe holde maden kold , men ikke fryse vand . De fleste køleskabe , dog også omfatte en indbygget fryser , der vil fryse væsker og fødevarer. Mange af disse frysere har en ismaskine , som gør is og derefter dispenserer isen - sammen med vand - fra en enhed indbygget i fryseren dør. Simple modeller dispensere kun én form af is, mens mere avancerede modeller kan tilbyde dig flere valgmuligheder. Ice Makers
p Hvis dit køleskab har en automatisk ismaskine, vand strømmer ind i is forme , og når skemaerne er frosset , er isen faldt i en bin . Mange har også vinger, der kan knuse isen som en mulighed. Alle har en on og off kontakt , så du manuelt kan stoppe ismaskinen , hvis bin fra isen er fuld, eller du ikke kan stå støjen. Ice beslutningstagere er noget støjende. De swish som de fylder med vand, brummen , som de gør isen , og klik da dispenseren slukker. Alle disse lyde er normale og er ikke en grund til alarm .
ISTERNINGER

Cubed isen er den mest almindeligt set type is i køleskab. Denne type af is er formet som små terninger . I nogle køleskabe , de er perfekte kvadrater . I andre tilfælde kan isstykkerne være ret stor og afrundet på den ene side danner mere af en halvmåne form. Disse større terninger kan plaske væsken en smule, hvis du forsøger at tilføje isen , når du allerede har fyldt dit glas , så det er bedst at fylde glasset med is først og derefter tilføje væsken.
< br > Knust is

Knust is er den anden type af is , der tilbydes af mange køleskabe . Det kan tage lidt længere tid for knust is , der skal udleveres , da det skal slibes før sin vej ned og ud af aggregatet. Nogle dispensere er temmelig støjende, når slibe op isen , men knust is er nyttig, når du ønsker at gøre en sjappet eller andre frosne behandler, der er udstyret med knust is som den vigtigste ingrediens.

Andre typer af is < br >

Andre typer af is produceret af nogle is beslutningstagere omfatter nuggets , der er i - mellem terninger og knust is i størrelse ; flager, som er finere end knust is ; og rør, der er terninger med en udhulet center.
Smelly Ice

Selvom det er rart at have muligheder, når det kommer til is , en type af is, ingen ønsker er is , der lugter eller smager dårligt . Desværre , ildelugtende eller endda dårlig smag isen er ikke ualmindeligt. Ice absorberer mad lugte , så isen kan absorbere lugt af åbne beholdere tilbage i køleskabet eller fryseren . Ice kan også få forslidt , hvis det efterlades i en lang periode i skraldespanden. Igen, "brugte" smag og lugt er normalt på grund af det faktum, at isen er blevet efterladt i skraldespanden længe nok til at absorbere andre lugte . Dårlig vand kan også forårsage ubehagelig smag is, så tjek din vandforsyning , hvis din is smager underligt . Langs de samme linjer , vil en dårlig vand filter også afsmag din is.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com