# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Hvad er årsagen et køleskab til at Hum
? Et hjem køleskab kan skabe alle de forskellige typer af lyde. Når du støder på nynne lyde fra dit køleskab , kan det enten være en normal støj eller noget tegn på et problem . Nogle mindre fejlfinding af enheden , vil hjælpe dig med at afgøre , om støjen er grund til handling eller ej. Dirty Coils

Dirty spoler på bagsiden af køleskabet kan forårsage brummen . Spolerne arbejde for at holde enheden cool og når de er beskidte , at processen er mere vanskeligt. Hvis du ønsker at stoppe brummen , kan du rense spolerne. Alt du skal gøre er at køre et vakuum slangen over spolerne.
Kompressor Pump

Kompressoren er den komponent i køleskabet , der arbejder for at holde enheden på din indstillede temperatur . Det arbejder sammen med spolerne at opnå dette. Gas kølevæske er i disse spoler, som er opvarmet af kompressoren. Når gassen opvarmes og skubbet ind i spolerne , resulterer det i brummen . Det er ikke noget, du kan stoppe, fordi det er en del af den normale proces af køleskabet.
Sidder ikke Level

Når et køleskab er ikke siddende niveau, kan det vibrere eller rasler på plads. Når dette sker, kan det producere en summende lyd. Lyden kan være blød eller højt, afhængigt af hvor off kilter enheden sidder . For at stoppe denne støj , kan du fjerne gitteret fra forsiden bunden af ​​køleskabet , som afslører nivellering ben. Benene kan indstilles , så du kan få enheden mødet niveau .
Ismaskine
p Hvis du bruger den automatiske ismaskine i dit køleskab , det kan være årsag af brummen . Da det fyldes med vand , kan du høre en summende støj . Denne støj er ikke konstant , men dukker op igen ofte. Drej ismaskine fra at stoppe støjen , hvis det irriterer dig .
Self- Optøning
p Hvis brummen du hører også kan beskrives som en hvæse eller brummer, årsagen til støj , kan være selv- afrimning . Det er klart, det kun eksisterer på selv- afrimning modeller. Årsagen til støjen er vand drypper ned afrimning varmeapparater. Selv om dette er irriterende , kan intet gøres ved det , fordi det er en normal støj.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com