# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Sådan får du en Moth Ud af et køleskab
Hvis et møl finder sin vej ind i dit køleskab , mens døren er åben , er der et par taktik du kan anvende til at få det ud af det kølige apparatet. Hvis møl ender fanget inde , vil den kolde temperatur forårsage dens hvile kropstemperatur til at falde , og muligvis fratage den vingede insekt af dets evne til at flytte eller flyve. Prøv at få møl uden at give det bedste chance for at leve et langt liv . Ting du skal hoteltilbud Stor kop eller lignende genstand myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Åbn køleskabsdøren , og lad det stå åbent , som du ikke ønsker, at møl at få fanget inde . Hvis møl udsættes for de kølige temperaturer på et lukket køleskab , kan det miste sin evne til at bevæge sig eller endda dø . Amatør entomologists Forening bemærker, at nogle nat -flyvende møl , såsom december Moth ( Poecilocampa populi ) og Winter Moth ( Operophtera frostmåler ) , forbliver smidig og kan flyve i temperaturer så lave som 0 F.
2

Sluk elpære i dit køleskab , da disse insekter er tiltrukket af lysene . Penn State University professor i entomologi Mike Saunders bemærker, at møl bruge månen og stråler af måneskin som henvisninger til at opretholde en lineær flyvning om natten. Han siger også, at kunstigt lys , ligesom elpære i dit køleskab , synes lysere end månen til møl , og deres evne til at triangulere en ligeløb linje er smidt væk .
3

Brug en stor plastik kop eller en anden lille genstand , at lokke møl ud af dit køleskab , da det stort objekt vil skræmme insektet væk. Flight muskler møl kan tage mere end 20 minutter at varme op ved kulderystelser, så det er vigtigt ikke at lade et møl bliver fanget i et køleskab i længere tid .

Hus Have © have.989214.com