# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Hvad Er R - Værdi af isolering på et køleskab
? Isoleringsmaterialer skaber barrierer, der forhindrer varme og kulde i at besætte den samme plads. R-værdier har at gøre med et materiales evne til at modstå varme. Med køleskabe , isoleringsmaterialer bidrage til at holde varmen ude af indvendige rum . Andre faktorer, såsom fugt og kondens , påvirke , hvilke typer af isoleringsmaterialer vil arbejde inde i et kølesystem . Køleskab Isolering

Køleskab isoleringsmaterialer arbejder meget på samme måde som andre typer af isolering i , at de bidrage til at bevare temperatur niveauer i et lukket rum . I realiteten isoleringen at linjer vægge og kabinetter et køleskab holde indendørs områder koldt. Urethanskum og glasfiber er den mest almindeligt anvendte køleskab isoleringsmateriale .

Generelt isoleringsmaterialer bære R- værdierne , der angiver et materiales evne til at forhindre varme fra strømmer gennem det. R-værdier løber fra R- 7 til R-50 med de højere værdier, der giver den stærkeste varmebestandighed. . Den type materiale , dens tykkelse og dens massefylde bestemme dets varmebestandighed kapacitet
Function

kolde forhold stede i køleskabe tendens til naturligt producerer fugt og kondens - især når det opvarmes eller varm luft kommer i kontakt med skab , væg-og fødevarer overflader. Fugt og kondens udvikler sig som varme og kolde luftmolekyler kombinere. Som varme luftmolekyler cool, de frigiver vanddampe . Disse dampe vises som kondens på udsatte overflader.

Fugt og kondens fungerer som varmeledere , hvilket betyder fugtig, udsatte overflader naturligt absorbere og lede varme . Så køleskab isoleringsmaterialer har en dobbelt formål i form af at holde varmen ud og forhindre kondensdannelse .
Termisk modstand Faktorer

R-værdi ratings til isolering overveje et materiales termiske modstand kapacitet per kvadrattomme af materiale . Polyurethanskum isolering , især bærer en R- værdi på R- 7 til R -8 per kvadrattomme. Og mens en R- 7 eller R- 8 værdi falder forholdsvis lav inden for rækkevidde af R- værdierne , fugt og kondens faktorer i forbindelse med køleanlæg fungerer bedst med en lavere værdi isoleringsmateriale . Denne tendens i retning af fugt og kondens har tendens til at modvirke eventuelle isolerende effekt i tilfælde, hvor et materiale har for høj en R- værdi.
Effekter

Polyurethan skum og glasfiber materialer har en tendens til at fange luft molekyler i deres strukturer. Denne kvalitet gør det til en effektiv køleskab isolationsmateriale. Air, i sig selv , ikke leder varmen meget godt, så disse materialer skaber en naturlig barriere mellem køleskab komponenter og luften udenfor miljøet. Da metaller leder varmen temmelig nemt , luft barriere skabt inde køleskab isoleringsmaterialer afspejler varmetransmission , der kommer gennem køleskab vægflader . Jo mindre varme, der kommer ind i et kølerum mindre systemet bliver nødt til at arbejde for at fastholde et koldt miljø .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com