# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Sådan Fix en Frigidaire Ice Maker , der holder Kom Stuck
Hvis du har en Frigidaire køleskab enhed , der bruger en ismaskine , kan du finde , at ismaskinen tider bliver fast. Det kan ikke producere nok is til at udvise, eller det kan være at producere is, men kæmper for at ordentligt dispensere det. Hvis dette er et tilbagevendende problem , kan flere problemer har brug for din opmærksomhed. Too Much Is

I mange tilfælde alt for meget is i den ventende bin forårsager ismaskinen til at holde fast . Når dette sker , isen mod bagsiden til sidst bliver smeltet sammen , en kompakt bundt af is, der er for tyk til ismaskinen til korrekt rive fra hinanden og dispensere . Du kan bryde ud denne is manuelt for at løse problemet. Den langsigtede årsag er ofte lange perioder med inaktivitet for ismaskinen : . Brug det oftere kan løse problemet
Fanget Is i Raker

Frigidaire is maker bruger en rive mekanisme til at trække i nye is til dispensering og bryde ud nogen is i skraldespanden. Selv om bin ikke er fyldt , kan rytterens mekanismen have is fanget i det. Disse isstykker kan forstyrre ydeevne, men det er som regel nemt at rydde ud for at genoprette normal funktion. Hvis ismaskinen fortsat ikke virker , kan problemet ligge dybere i isen -making system.
Supply Valve

Din Frigidaire ismaskine bruger en fremløb af vand til at producere sine terninger. Det beror udelukkende på denne vandlinjen at betjene. Undertiden levering ventil , der styrer , når denne linje opererer kan mislykkes . Ventilen kan blive fast, tæret eller bare slidt op . Når dette sker, vil du ikke få nogen is fra din ismaskine, og kan også finde dit vand dispenser virker ikke. Dette kræver en grundig kontrol af forsyningsledningen og en potentiel udskiftning af ventil forsyning.
Salg Filter Issues

Din ismaskine vand linje bruger også et filter. Dette filter stopper partikler i vandet , der kan forurene is eller gøre det smager sjovt. Hvis vandet har et højt niveau af forurenende stoffer , kan dette filter blive tilstoppet med tiden. Resultatet er en lav vandgennemstrømning og en kamp for ismaskinen til at producere nok is til at forblive funktionelle. Udskiftning af filteret kan løse problemet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com