# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Hvad er formålet med den kondensator i en GE Køleskab
? Kondensatoren i en General Electric køleskab , såvel som i andre mærker af køleskabe , er afgørende for den korrekte funktion af apparatet. Dette er sandt, uanset om du har en side- by-side, kompakt eller et køleskab med en top eller bund fryser . Kendskab til formål kondensator giver dig mulighed for at opdage eventuelle problemer og få del udskiftes, hvis det er nødvendigt. Formålet med en kondensator

kondensator i en GE køleskab er en enhed, der gemmer et gebyr for kompressoren. Det kan være en cylinder eller rektangulært element, der har ledere, som strækker sig ud fra det. Kondensatoren aktiverer kompressormotoren når køleskabet varmes op til en bestemt temperatur . Det skubber så kølevæske gennem spolerne i køleskabet , og dermed tvinge varm kølevæske væk fra GE køleskab interiør. Dette resulterer i at holde maden ved en temperatur cool nok , så maden forbliver sikkert til forbrug .

Indikationer af Capacitor Problemer

GE køleskabe ofte vare i årtier , hvis forsynet med den rette vedligeholdelse og pleje. Hvis køleskabet ikke holde maden ved en cool nok temperatur , eller det har sektioner, der er varmere end andre , kan dette indikere, at kondensatoren kræver reparation eller udskiftning. Termostaten signalerer kompressoren og kondensatoren for at begynde nedkøling af apparatet, når temperaturen inde i køleskabet når en vis temperatur. Hvis kondensatoren ikke aktiveres korrekt, kan maden forkæle .
Kontrol af din garanti

Før du forsøger at reparere kondensator selv , tjek instruktionsbogen og garanti for at se, om tjenesten til dit køleskab stadig er dækket. GE køleskabe er dækket for udskiftning eller reparation på enheden og dele indtil service aftale udløber. Garantien omfatter typisk problemer med kondensator. Problemer, der ikke er omfattet indeholder ofte forkert brug eller misbrug af køleskabet , udskiftning af en sikring eller ulykker , såsom oversvømmelser eller brande i dit hjem.
Afladning af kondensator Sikker

Det er vigtigt , at du ikke forsøge at reparere eller udskifte en kondensator , medmindre du er vidende om elektriske apparater. Kondensatoren skal være afladet før fejlfinding det. At undlade at gøre dette kan medføre elektrisk stød eller forbrændinger. Disse kan forekomme, selv når apparatet er tilsluttet , da kondensator lagrer energi . Efter frakobler enheden , skal du trykke terminalerne på kondensatoren samtidig med en metal skruetrækker med en isoleret håndtag. Hvis terminalerne er belagt bruge spidstang . Dette udskriver den energi lagres i enheden. Derefter kan du bruge et multimeter til at afgøre, om kondensatoren fungerer korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com