# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Tegn og symptomer på Kondensator Svigt i Køleskabe
Et køleskab kondensator er ansvarlig for at fjerne varme fra dit køleskab og overføre den til ydersiden . Kondensatoren er normalt placeret på bagsiden af ​​apparatet, og den er fastgjort til fordamperen gennem en række rør , som regel lavet af kobber. Kølemiddel strømmer fra den ene enhed til den anden. Hvis din kondensator standser arbejdet , vil du bemærker ændringer i dit køleskab højre væk . Varmere Interiør
p Som kondensatorfladen stopper fungerer korrekt, det mister sin evne til effektivt at trække varmere luft fra inde i køleskabet . Som et resultat, varm luft begynder at bygge op i køleskabet og temperaturen stiger. Dette kan være subtile først som kondensatoren fortsætter arbejdet delvist , men problemet vil blive værre over tid, hvis kondensatoren ikke er renset, fast eller udskiftes. Skrue ned for termostaten i reaktion gør kun problemet værre , fordi et system, der allerede ikke fungerer korrekt, så er placeret under mere pres , som det kører oftere. Nogle gange kan en simpel rengøring er nok til at få kondensatoren fungerer korrekt igen.

Køleskab stopper kører
p Hvis kondensatoren mislykkes, fordamperventilatoren arbejder overtid og vil hurtigt brænde ud hvis problemet ikke er løst. De fleste køleskabe producerer normalt en lav brummen , når ventilatoren kører, og kondensatoren fungerer korrekt. Hvis systemet brænder ud fra en dårlig kondensator, vil du ikke høre nogen støj fra køleskabet længere. En lukning indikerer, at flere komponenter i kølesystemet kan blive ødelagt , men kondensatoren er sandsynligvis en af ​​dem, da hver køling komponent påvirker udførelsen af de andre.
Usædvanlige lyde

Hvis køleskabet ikke lukke helt , kan du høre kraftigere lyde kommer fra køleskabet , at apparatet normalt ikke gør . Hvis kondensatoren mislykkes, og fan er på mere end normalt for at kompensere , kan blæserstøj få din opmærksomhed , som det bliver højere og da ventilatoren begynder at bryde ned. Hamre eller hvæsende lyde er muligt godt , fordi systemet registrerer , at indersiden af ​​køleskabet er for varmt og belastende at kompensere for stigningen . Fordi kondensatoren og andre systemer ikke fungerer , den ekstra indsats, er en øvelse i tomhed , og køleskabet vil fortsætte med at gøre støj indtil det dør helt eller er fast.
Utætte kølemiddel
< br >

kondensatorflader kan lække kølemiddel , hvis de overtrædes eller korroderet. En løs forbindelse i kondensationssystemet kan også føre til utætheder. Hvis dette sker , vil du sandsynligvis høre en høj hvislende lyd , da gassen undslipper den normalt lukkede system inde i køleskabet. Du kan se en tåget gas sprøjtning ud fra enten bagsiden eller undersiden af apparatet, afhængigt af, hvor kondensatoren er placeret i din model. Kølemiddel er usundt at indånde , så tag køleskabet og forlade rummet , hvis du opdager en lækage. Har enheden professionelt repareret så hurtigt som muligt .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com