# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Hvorfor Er Ice Form på bunden af ​​min Frost -Free Fryser
? Den sidste ting , du ønsker at se, er dannelse af is på bunden af ​​fryseren , især hvis du har købt en fryser , der er annonceret til at være Don ' " frost -fri. " t bekymre dig. Prøv et par tips til fejlfinding for at se, om du kan gendanne fryseren tilbage til sin de- ice og frostfrit tilstand. Afbryd fryseren elektriske ledning , før du forsøger at udføre en fejlfinding arbejde og følge eventuelle yderligere instruktioner i din instruktionsbog . Afrimningstiden

en ophobning af is på bunden er nogle gange din fryser måde at fortælle dig --- " hey, det er tid for dig at optø mig. " Dette bør være den første ting du gør før du kaster håndklædet i ringen og tage telefonen for at planlægge en reparation. En periodisk afrimning er en god ide at vedligeholde. Og du vil spare penge på udgifter til reparation. Træk din instruktionsbog og følg alle instruktioner omhyggeligt for at afrime fryseren . Giv det et par dage , efter optøning, for at se, om det løser problemet. Hvis det ikke sker, så er du nødt til at planlægge en tekniker .
Door Left Open

fryseren kan frost op med is , hvis du lader døren stå åben for lang. Hver gang du åbner døren du oprette mulighed for is for at opbygge . Så før du ved af det , din fryser ligner en isnende , frosty rod.
Rengør drænbakken

Nogle frysere har en enhed under maden rum kaldet et dræn bakke . Hvis det bygger op blokke eller klumper af is , kan det overføre kold luft til bunden af ​​fryseren , hvilket kan forårsage frost at opbygge. Fjern skuffen , og sæt den i din vask til at lade isen smelte. I mellemtiden, tage en hårtørrer og smelte frosten fra bunden af ​​fryseren.
Torn Pakninger

gummipakninger , linje fryserdøren kan blive beskadiget , og årsagen af isen oprustning. Pakningerne forsegle døren og holde det lufttæt for at forhindre is oprustning . Undertiden pakningerne bliver revet , som giver mulighed for varm luft fra rummet til at indtaste fryser, og som begynder den cyklus af is udvikling. I så fald bliver du nødt til at kalde en reparation techncian at udskifte pakningerne .
Funktionsfejl Heater

Du må ikke klar over det , men din fryser faktisk har et varmeapparat inde. Varmeren er der for at hjælpe med at holde alle fire vægge i fryser ved en ensartet temperatur og pakningerne forsegles. Fryseren er ikke synlig: Det er bag væggene i fryseren. Reparation af en radiator er et job , der er bedst at overlade til fagfolk. Kontakt en autoriseret tekniker for din fryser mærke og model.
Tilstoppet afløb Rør

anden komponent til fejlfinding er drænrøret . Kig bag bagvæggen og sidevæggene for at se om dit fryseren har synlige og tilgængelige drænrør . Hvis du kan se dem , så tjek for at se, om de er tilstoppede. Hvis rørene er tilgængelige , kan du prøve at hælde varmt vand ned dem til at se, om det løsner og frigiver træsko . Hvis du føler dig utryg ved at udføre denne fejlfinding teknik på din egen eller rørene ikke er let tilgængelige , er det bedst at tilkalde en tekniker . Du har måske endda brug for nye drænrør .

Fordamperslangerne

fordamperslangerne undertiden opbygge snavs og frost , og det kan føre til dannelse af is på bunden, sider og inde i fryseren. Gennemgå din instruktionsbog for at se, hvordan du får adgang til bredbånd. Tag fryseren og fjerne alle de fødevarer i rummet . Lad isen smelte fra spolerne derefter rense dem som anvist i instruktionsbogen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com