# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> køleskabe >>
Sådan Fix en køleskabsdøren der popper når Åbning & Lukning
Evnen af et køleskab dør at holde helt lukket , er afgørende for at opretholde temperaturen i køleskabet og fødevaresikkerheden indeni, derfor skal dør spørgsmål håndteres med det samme. Ligesom de fleste døre , køleskab døren fungerer på et hængsel , der muliggør, at døren til at svinge åben og lukket . Mens hængsler sig selv kan være årsag til popping efter åbning og lukning , kan problemet undertiden tilskrives andre dør inventar. Ting du har brug
nøgle eller skruetrækker
silikone smøremiddel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Stram hængsler køleskabsdøren fordi løse hængsler kan forårsage køleskabet til skift og pop som døren åbnes og lukkes . Afhængig af typen af ​​køleskabet , enten bruge en skruenøgle til at stramme boltene , der forbinder hængslet til køleskabet fra den side af enheden , eller fjern hængseldækslet med en skruetrækker og stram de separate skruer, der holder hængslet til døren. < br >
2

Påfør et tyndt lag silikone smøremiddel til den side af køleskabsdøren , hvor hængslerne er placeret, gnider smøremidlet ind i folderne i forseglingen. Luk døren til køleskabet for at se, om døren lukker og åbner uden stikning , derefter anvende mere smøremiddel hvis det er nødvendigt .
3

Føl rundt forseglingen på køleskabsdøren for at sikre det passer stramt hele vejen rundt . Hvis du finder nogen steder, hvor sælen trækker sig væk fra døren , udskifte døren segl, der kan forhindre køleskabet i at lukke hele vejen.
4

Åbn køleskabsdøren et par gange , når du stramme hængslerne og kontrollere forseglingen for at se, om popping er stoppet. Hvis ikke, se fryseren døren, som du lukker køleskabsdøren fordi fryserdøren kan være kilden til lyden i stedet for køleskabsdøren selv. Dette sker oftest , når smække køleskabsdøren , hvilket medfører et udkast op gennem køleskabet , der kan gøre fryserdøren pop åben .
5.

Juster ben på køleskabet , så forsiden af ​​enheden sidder lidt højere end bagsiden af ​​enheden, hvis fryserdøren er kilden til popping. Dette gør det muligt fryseren til pop så normal, når køleskabsdøren lukker , men også til straks at lukke sig selv til at holde fødevarer inde kulde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com