# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Andre Hvidevarer >>
Hvad Opløser Bagt -on aluminiumsfolie på ovnens Surface
? Ovne kan tage en masse misbrug i løbet af årene. Fordi de er brugt så ofte de bliver beskidte og mad spild kun føje til problemet. En løsning - dog ikke anbefales - er at placere aluminiumsfolie i bunden af ​​ovnen for at indeholde spild ; dog kan høje temperaturer gør aluminiumfolie pind i bunden af ​​ovnen. Du kan fjerne denne bagt -on folie med elementer omkring dit hus. Ikke-kemiske løsninger

Ovne kommer i tæt kontakt med din mad, så du kan være ubehageligt at bruge husstand kemiske rengøringsmidler på dem. Før du prøver at fjerne aluminiumsfolie med ovnrens , Heloise af " Tips fra Heloise " kolonne foreslår skrubbe din ovn med den ru side af en køkken svamp med sæbevand , når ovnen er kold.
p Hvis mild sæbe ikke fjerner aluminiumsfolie, kan du oprette en pasta med bagepulver. Tag 1/4 kop bagepulver og bland det med 2 spsk salt og nok varmt vand til at gøre en masse. Gnid den på aluminiumsfolie og lad det sidde i fem minutter. Skrub området med en skuresvamp eller den ru side af en svamp til at fjerne aluminiumsfolie.
Typiske Rengøring Produkter

Du kan også bruge dit ovnens selvrensende tjener til at opløse nogle af aluminiumsfolie. Når processen er færdig, og ovnen stadig er varm , tage en plastik eller metal skraber og forsøge at skrabe ud aluminiumsfolie , da varmen vil gøre det mere smidigt . Eller , sættetid det område i en ovn renere natten over , og krat det med en skraber næste morgen. De fleste ovn producenter anbefaler ikke at bruge slibende rengøringsmidler på ovnen , så brug en renere kun beregnet til ovne.
Forebyggelse
p Hvis du ønsker at beskytte bunden af ovnen i fremtiden, et andet alternativ er at placere bageplader i bunden af ovnen. De vil ikke smelter, og du kan nemt fjerne dem at rengøre. Hvis du stadig ønsker at bruge alufolie , placere den på bageplader og skifte aluminiumsfolie ofte, især hvis du bruger din ovn ofte.

Overvejelser

fleste aluminiumfolie fabrikanter advare mod at placere aluminiumsfolie i bunden af ​​ovnen. Et nyt produkt , non-stick aluminiumsfolie, stadig ikke er beregnet til at blive placeret på bunden af ovnen. Kontrollér advarsels-og instruktion mærkat på dit brand af aluminiumsfolie .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com