Sådan Cut Kanalarbejde i Gulvbelægning
Når du installerer en central varme og air conditioning enhed i dit hjem, skal du installere kanalsystem fører til en diffuser i hvert værelse. Kanalsystem fordeler luft i hele dit hjem . Du kan let skære gennem tæppe eller undergulv at installere armaturet, som frigiver luft ind i rummet . Den sværeste del af installationen måler for den korrekte størrelse hul. Skæring dine egne huller til kanalsystem sparer dig en god bid af penge over leje en professionel. Ting du har brug
Chalk
Utility kniv
Blyant ruler
Bor hoteltilbud bajonetsav eller puslespil
Sandpapir myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner

1

Find et område langs gulvet omtrent nær centrum af en ydermur . Dette er det bedste sted at installere dit gulv kanalen.
2

Tegn en skitse , hvor armaturet skal monteres i gulvet. Hvis det er muligt , henlede Deres disposition fra undersiden af ​​gulvet for at sikre, at du klart alle gulvbjælkerne og elektriske ledninger . Brug en lineal til at tegne åbningen 3 til 4 inches fra væggen, så det rydder gardiner og andre genstande. Hullet skal være 12 inches lang med 4 inches lang .
3

Klip eventuelt tæppe med en hobbykniv til at eksponere undergulv . Lav en retningslinje med kridt , så du ikke skære for meget tæppe.
4

Bor et hul i midten af ​​omridset . Check omkring hullet for at sikre, at der ikke er nogen forhindringer , der kunne blive beskadiget på både top og bund overflade af gulvet ..
5

Skær langs omridset ved hjælp af en stiksav eller en bajonetsav

6

Sand kanterne af åbningen for at sikre, at der ikke er nogen skarpe kanter .
7.

Anbring diffuser i hullet for at sikre en pasform .


Hus Have © have.989214.com