Min Fryser Har en brændt lugt
En række ting forårsage ulige lugt i frysere og køleskabe . En brændt lugt er karakteristisk for defekte ledninger , shorts eller overophedning motor. Alt bør undersøges for at undgå, at din fryser bliver en brandfare. Alt forårsager en brændende lugt kræver en certificeret reparatør til at komme ud og inspicere enheden , og foretage de nødvendige reparationer for at sikre fryseren fungerer korrekt og er sikkert . Når det er gjort , er der flere ting, du kan gøre for at fjerne den brændte lugt fra fryseren . Forberedelse

Tøm indholdet i fryseren er. Opbevar frosne fødevarer i en anden fryser, hvis de er tilgængelige . Hvis ikke, pakning det i en separat køleskab forsinker optøning. Eller pakke elementer i en køler eller kølere med noget is . Må ikke sætte kølere i solen - at holde dem i køkkenet eller i et tilstødende rum, der er temperaturstyret . Du kan også bruge tøris til at holde fødevarer, frosne , men altid håndtere det med forsigtighed. Tag fryseren. Tag alle løse dele , såsom isspand og hylder.
Rengøring

Rengør indersiden af ​​fryseren med en opløsning af to spiseskefulde bagepulver i en Quart varmt vand. Du kan også tilføje en fjerdedel kop klor blegemiddel til løsningen. Brug en ren klud og grundigt alle de indvendige overflader af fryseren. Soak stykkerne du tog ud og krat dem ud med det samme rengøring løsning . Rengør gummipakning på døren , da det kan absorbere og holde lugte. Skyl godt med ferskvand og tørre , hvis nødvendigt.
Desodoriseringsfunktionen

Udskift hylder og isspand i fryseren . Spred enten bagepulver eller aktivt kul på cookie ark og placere på hylderne i fryseren. Du kan være i stand til at finde trækul på din lokale apparatet butik . Sæt fryseren tilbage i stikkontakten , skal du lade den tomme fryseren til at køre på sit højeste indstilling for to eller tre dage, mens den brændte lugt absorberes. Andre metoder omfatter at placere åbne beholdere med kaffegrums i fryseren , eller fyld sammenkrøllet avis drysset med vand mellem hylderne .
Elektriske

Undersøg synlige ledninger på bagsiden af enheden for tegn på afbrænding, gnister eller brændende . Vær sikker på at stikket er i god stand og er sat i korrekt kontakt . Bemærk enhver flimrende fra lyset inde i køleskabet , eller nogen gnister eller sydende lyde. Disse, kombineret med en brændende lugt , kan betyde problemer , og enheden bør straks afbrydes fra strømkilden , indtil en dygtig reparatør er til rådighed til at se på det.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com