# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Andre Hvidevarer >>
Tips om rengøring Stædig kogt på Pletter på glas kogeplade brændere
Det tager bare en sauce til at koge over , eller en spill af sovs til mar din glas kogeplade brændere med genstridige kogte -on pletter. Angrib disse pletter , så snart madlavning overflade er afkølet . Med en rengøring pad, en rengøring creme , nogle knofedt , og for de hårdeste at rengøre pletter , et barberblad , kan du gendanne din kogeplade til en skinnende tilstand . Ting du skal
Rengøring fløde
slibende svamp eller klud
skraber
Glasrens myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vent til kogepladen at køle og anvende en lille mængde af keramisk kogeplade rengøring creme. Et par dråber vil være tilstrækkeligt , men sprede dem over hele farvede område.
2

Spred cremen rundt på overfladen med et ikke-slibende svamp eller klud . Slibemidler vil ridse kogepladen .
3

Gentag ansøgning, hvis pletten ikke kom ud . Denne gang , i stedet for straks at sprede cremen , dække den med en våd køkkenrulle og lad den i 30 minutter. Skrub med en slibende svamp .
4

Brug en skraber til at fjerne eventuelle resterende pletter. Placer et par dråber rengøring creme på kogepladen ; Hold skraberen i en 45 graders vinkel. Brug korte slag for at skrabe de pletter , indtil de kommer fra. Hold kogepladen fugtig med fløde , mens du bruger kniven.
5.

Rengør hele kogepladen efter pletfjerning at få en endnu skinne. Påfør en lille mængde creme og aftørres med din rengøring pad.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com