# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> Andre Hvidevarer >>
Cast Iron Wood Burner Vs. Muret stål
Træfyr gøre brug af en vedvarende ressource til at producere varme i dit hjem. Brændeovne er bygget af en række forskellige materialer , herunder støbejern og mursten- foret stål. Vurdering af, om du er bedre stillet med en støbejern brændeovn eller en mursten- foret man vil afhænge af, hvordan du agter at bruge det, den pris, du er villig til at betale, og levetiden kræves. Støbejern

støbejern brændeovne kan være strålende , forbrænding eller cirkulerende brændeovne. Single -væg støbejern brændere varme med stråling - varme stråler væk fra komfuret væg ind i det omgivende rum . Overfladen af ​​en sådan ovn bliver meget varm , hvilket gør det uegnet til hjem med kæledyr eller børn . Cirkulerende brændeovne har dobbelt -væg konstruktion , og den opvarmede luft mellem væggene vents ud at varme området. Forbrænding træ brændere brænder varmere end andre typer ; du kan åbne døren , mens ilden er tændt , tilføjer ilt til flammerne.
muret stål

Brick -foret stål har en stål udvendigt og et indvendigt kammer af ildfaste sten . Stålet ydre er ikke så dekorativ som støbejern , men murstenene inde i stål udvendigt vil lade dig brænde en varmere brand . Den mursten foring isolerer komfur, holde varme inde for stråling gennem døren eller med konvektionsstrømme . Det ydre af en mursten- foret brændeovn bliver ikke så varmt som støbejern , fordi murværket ikke effektivt lede varme til ydersiden af ​​brænderen.
Heat Retention < br >

den mest effektive opvarmning af et rum , en mursten -foret stål brændeovn er den bedste løsning. Mursten foring på indersiden af ​​ovnen absorberer varme , og de langsomt frigive at varmen . Af denne grund, kan du holde en plads varm hele dagen ved afbrænding af træ i en mursten- foret brændeovn et par gange om dagen; mens du havde behov for at brænde træ i en støbejernsovn kontinuerligt, fordi varmen er tabt hurtigt gennem stråling.
Levetid

Støbejern brændeovne har en hård , langvarig ydre, men metallet kan stadig blive beskadiget. Chips eller grubetæring er mest sandsynligt, at forekomme på en støbejernsovn under forsendelse eller installation . Støbejernsovne vare længere end metalplader brændeovne . Tilføjelse af en mursten foring til stål ovne beskytter stålet mod varmestress og øger levetiden på brændeovnen. Stålet ydre af sådanne brændeovne er ekstremt holdbart , og hvis mindst en fjerdedel -tommer tyk, vil vare i årtier.
Omkostninger

støbejernsovne kommer på en merpris. Forbedringer , såsom dekorative belægninger på ydersiden eller en fan at gøre det en konvektionsovn vil øge omkostningerne. En mursten -foret stål brændeovn pris vil være bundet til tykkelsen af ​​stål og til andre valgfrie funktioner indbygget i designet.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com