# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Hvad er mikrobølger Bruges til
? Mikrobølger er meget højfrekvente radiobølger i det elektromagnetiske spektrum. Deres navn stammer fra deres ekstremt korte bølgelængde , der varierer fra 1 mm til 1 m lang. Mikrobølger IONISERENDE og ikke bære samme risiko som ioniserende stråling , såsom gammastråler og røntgenstråler. De har stadig bære en risiko for mennesker , dog. Mens metaller afspejler mikrobølgeovn , stoffer, der indeholder fugt, herunder personer , absorbere dem, hvilket kan føre til sundhedsmæssige komplikationer . De fleste mikroovn applikationer er sikre , når de anvendes inden for de udpegede retningslinjer. Mikrobølgeovne

En af de bedst kendte anvendelser for mikrobølger , mikrobølgeovne bruge en magnetron at producere mikrobølger. Maden i mikrobølgeovnen absorberer disse bølger , som forårsager vandmolekylerne at bevæge sig hurtigere , skaber varme. Opvarmningen varierer i henhold til vandindholdet , form og størrelse af de fødevarer , der forårsager ujævn absorption og opvarmning i mange fødevarer . Mikrobølgeovne generelt kokken meget hurtigere end konventionelle ovne , fordi den molekylære friktion forårsager temperaturen til at stige hurtigt.
Radar

Mikrobølger kan trænge atmosfæriske forhold såsom røg, tåge , tåge, forurening og lys nedbør , hvilket gør det muligt at "se" ting med radar, der ellers ikke er synlige. Radar er en forkortelse for " afsløring radio og spænder . " Det virker ved at sende byger af mikrobølger , så optager bølgerne, som de afspejles af andre genstande. Radar bruges i vejrudsigter, satellitbilleder og flyvekontrollen og navigation.

Kommunikation

Mikroovn relæ stationer og transmission tårne ​​danner et pålideligt netværk til kommunikation radio, satellit , mobiltelefon og internet. Evnen til at sende gennem vejrliget er en fordel , men mikrobølger rejse i en lige linje og kræver transmission tårne ​​til relæ dem i forskellige retninger. Mikrobølger tilbyder store mængder båndbredde til radiotransmissioner , der lindrer overbelægning af lavere frekvenser og giver enorme mængder af information, der skal overføres trådløst .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com