# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Magic Chef Full Stainless Steel mikrobølgeeffekter
Magic Chef, som led i sin mikrobølgeovn linje, byder på et par af rustfrit stål muligheder. Hver tilbyder lignende funktioner , idet de fleste funktioner skal gøre mikrobølgekogning enklere . Disse mikrobølger ikke bare har den standard nummererede knapper, men også knapper til at tilberede specifikke typer levnedsmidler . Disse mikrobølger giver også flere beskyttende funktioner for at holde deres brugere sikkert og for at beskytte mikrobølge fra skader. Dør Features

klar dør skærm giver dig mulighed for at se din mad som det kokke . Døren er udstyret med en lås ; låsen er magnetron slukker ovnen, hvis lågen åbnes under drift. Det har også en forsegling for at forhindre lækage af mikrobølger. Rengør døren og forsegle regelmæssigt for at undgå oprustning , der kan påvirke mikrobølge drift. Brug ikke mikrobølgeovnen , indtil det er repareret , hvis du bemærker skader på døren , hængsler eller segl .
Intern Features

mikrobølgeovn interne sektion kaldes ovnen. Den indeholder en glastallerkenen fremstillet af varmebestandigt glas. Du bør ikke lave mad direkte på glasset tray.The bakken sidder på en rulle guide , der understøtter bakken, og gør det muligt at rotere mens det kokke . Betjen ikke ovnen uden glasbakken på plads. Fjern glas fra mikrobølgeovnen til rengøring ; du kan rense det i varmt sæbevand eller i opvaskemaskinen . Rengør rullen vejledning og ovn gulv regelmæssigt for at forebygge oprustning. Vask rullen vejledning i varmt sæbevand ; Tør ovnens bund med en våd klud og lad det lufttørre .


Kontrolpanel Features kontrolpanelet på mikrobølge ydre indeholder en række funktioner. Den tid -sæt pad indstiller tilberedningstiden når du trykker på en række numre . Displayet viser tilberedningstiden , effekt og andre indikatorer. One-touch- kontrol giver dig mulighed for at tilberede bestemte fødevarer, såsom popcorn eller pizza ; røre passende kontrol for at aktivere specifikke fødevarer, og røre ved den igen for at vælge mellem forskellige mængder. Tryk på "Mere" eller " mindre" for at tilføje eller fjerne tid fra den samlede tilberedningstid. Vælg " Automatisk optøning " at optø fødevarer ud fra deres vægt , eller " Optøning " at optø fødevarer til en vis mængde tid . Tryk på " Power" til at indstille effekt niveau, " Start" eller "Stop" for at starte eller stoppe ovnens drift , "Clock " for at indstille uret eller " Køkken Timer " for at indstille minutters timer .
< br >

Hus Have © have.989214.com