# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Sådan foretages fejlfinding Roper Mikrobølgeovne
Roper apparater er nu en del af Whirlpool Corporation. Whirlpool Corporation overtog Roper brand i 1989, forud for hvilken det var en tysk -baserede selskab. Roper fremsætter en række husholdningsapparater såsom mikrobølgeovne , køleskabe, vaskemaskiner , tørretumblere og intervaller. De apparater , der fremstilles af Roper er overkommelige, og er designet til at være holdbare . Men apparater bære over tid, og med udvidet brug , kan ikke fungere korrekt. Fejlfinding en Roper mikrobølgeovn kan involvere et par forskellige kontroller. Instruktioner
1

Sørg for , at netledningen er sat korrekt i stikkontakten. Undersøg ledningen for nedskæringer og pauser . Undersøg ledningen for forbrændinger så godt. Enhver af disse problemer vil medføre en Roper mikrobølge ikke at arbejde eller varme ordentligt.
2

Kontroller Roper dør låsen tilpasning og interlock switch. Roper mikrobølger , som med alle mærker , ikke turn-on og /eller varme , hvis døren låsen eller interlock switch ikke er korrekt justeret .
3

Træk Roper mikrobølgeovnen fra sin monterede position og åbn den bagerste sikringen panel. Kontrollér sikringerne for pauser eller forbrændinger.
4

Sørg dørhængslerne er korrekt justeret og døren er at skabe en komplet tætning i lukket position. Hvis det ikke er ordentligt forseglet, kan mikrobølgeovnen ikke fungerer korrekt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com