# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Hvorfor Er Microwave Lys på men Microwave fungerer ikke
? Fejlfinding en mikrobølgeovn , der lyser op, men virker ikke indebærer udelukke nogle af de mest almindelige tekniske fejl . Ved fejlfinding derhjemme, sparer du tid og penge ved fastsættelse af apparatet selv . Out-of - garanti besøg af teknikere er ofte dyrt, især hvis problemet viser sig at være enkel nok til at løse derhjemme. De mest almindelige problemer , der producerer disse symptomer er nemme at lave uden specialværktøj eller ekspertise. Forkert programmering

Indtast din madlavning instruktioner , og sørg for at annullere eventuelle forsinkelser , indtaste en vægt for mad, hvis det er nødvendigt , og trykke på " Start" knappen , når du er klar til at begynde . Springe nogen af disse faser kan forhindre ovnen i at starte. Sørg altid for, at døren er helt lukket , hvis ovnen ikke starter .
Børnelås Active

børnesikring stopper børn fra at spille med ovn, ændre indstillinger og start apparatet af sig selv. Ovnen fungerer normalt , belysning op og reagere på input , uden at starte . Hold knappen med en hængelås i et par sekunder for at slukke for børnelås .
Indstil uret

Nogle ovne vil ikke starte med mindre uret er indstillet. Indstillingen kunne have været slettet , hvis strømmen blev afbrudt til apparatet . Følg instruktionerne , der er beskrevet i brugsanvisningen for at indstille tiden og indtast din madlavning instruktioner.
Demo -modus aktiv

Nogle mikrobølger har en demo-mode , der viser off apparatets funktioner i udstillingslokalet uden at aktivere magnetron , den del af ovnen , der genererer varme. Kontrollerne lyser, og ovnen accepterer input , men timeren ofte kører med dobbelt hastighed . Tag mikrobølgeovn, vente mindst et minut, og tilslut beføjelsen til at annullere demo-mode . Du kan være nødt til at holde et par knapper , når strømmen kommer tilbage til helt at aflyse demo -tilstand - tjek din manual
hoteltilbud .

Hus Have © have.989214.com