# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
GE Spacemaker Xl1400 Installation
GE Spacemaker mikrobølgeovn giver en bekvem alt-i- én mikrobølgeovn og rækkevidde udstødningssystem perfekt til mindre køkken . Montering af Spacemaker XL1400 vil give dig mulighed for at spare bordplads mens det stadig giver dig en høj -drevne mikroovn med cirka 1,4 meter af kubisk rum. Ting du skal
oprindelige installation komponenter, der sælges med GE Spacemaker mikrobølge
Philips skruetrækker
Flad skruetrækker
Stud Finder
Hammer
små søm
Målebånd
Straight kant
Bor
3/16-inch borehoved
5/8-inch boret myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Pak materialerne og kontrollere være sikker på alle installations komponenter er til stede , herunder den øverste kabinet skabelon , to træskruer , fire toggle bolte med vingemøtrikker , tre selvjusterende maskinskruer , to nylon øskner og to stykker af skum tape.
2 < p> Fjern knyttet monteringspladen til bagsiden af ​​mikrobølge skruer. Kassér skruerne og der er afsat monteringspladen .
3

Find i væggen i den ønskede placering ved hjælp af en stud Finder eller ved sondering væggen med en hammer og søm . Tegn en linje ned væggen med den lige kant for at markere midten af ​​hver stud .
4

Fjern eventuelle dekorativt kabinet trim, der vil forstyrre installationen af ​​mikrobølgeovn.
5

Brug monteringspladen som skabelon til at positionere mikrobølgeovn ved at justere den mod bagvæggen under kabinettet over din brændeovn . Sikre bredden af ​​dette rum er mellem 30 og 36 inches og afstanden mellem bunden af ​​kabinettet , og toppen af ​​din brændeovn er mindst 30 inches.
6

Placer monteringspladen til side. Tegn en lodret linje ned gennem midten af ​​monteringsstedet .
7.

Juster monteringspladen til dette center linje ved hjælp af indhakket i bunden af pladen som en vejledning. Kontroller, at monteringspladen er niveau .
8

Mark inde i de to huller i toppen af pladen og to huller i bunden af ​​pladen med en blyant. Sæt monteringspladen til side.
9

Bor huller i dine markerede steder . Brug en 3/16-inch borehoved til huller , der matcher op med nitter . . Brug en 5/8-inch boret for huller , der ikke passer med pigge for at muliggøre en toggle bolt
10

Forbered mikrobølge udstødning efter en af ​​følgende muligheder: For top udstødning , er det ikke nødvendigt ændringer. For uden back udstødning , installere udstødning adapter som skibe fastgjort til toppen af mikrobølgeovn . For indvendig udstødning , installere kulfiltre , som sælges separat.
11

Bor huller og udskæringer på den øverste kabinet ved hjælp af overskab skabelon i pakken bruger. Gør bemærkede udstødning udskæring på skabelonen , hvis du planlægger at bruge den øverste udstødning mulighed.
12

Mount mikrobølgeovnen på monteringspladen .
13

Tråd den elektriske ledning gennem det øverste kabinet udskæring og vedhæfte mikrobølgeovnen til den øverste kabinettet ved hjælp af selvjusterende maskinskruer .
14

Kontrollér at spjældet fungerer korrekt , hvis du bruger udenfor eller oppe udstødning muligheder.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com