# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Årsagerne en Microwave Vil ikke varme
Mikrobølger er en hurtig og bekvem løsning til besværet med at forberede og madlavning varme middage. De er populære apparater med studerende og store familier , hvor maden ofte skal udarbejdes hurtigt. Mikrobølger bruger radiobølger teknologi udnyttes gennem en antenne , der er kendt som en " magnetron " at skabe friktion mellem mad eller væske molekyler , der forårsager dem til at varme op . Nogle mikrobølger kan ophøre med at fungere ordentligt , hvilket resulterer i apparatet kører, men ikke at producere noget varme. Magnetron

Magnetron rør er ofte kilde til varme problemer i mikrobølger. Før de har nogen reparationsarbejde udført , skal du kontrollere garantien på din mikrobølgeovn . Mange virksomheder tilbyder 10-årige garantier på magnetrongeneratorer rør , så du kan være i stand til at få det repareret professionelt gratis. Ellers tag mikrobølge derefter fjerne baghuset med en skruetrækker. Find røret inde i mikrobølgeovn og kontrollere det for brandmærker . En brændt rør kan normalt ikke repareres og skal udskiftes . Et rør , der ikke vises brændt bør testes af en kvalificeret tekniker for at se, om det kan repareres .
Højspændingskondensator

mikrobølgeovn kondensator holder el som apparatet kører . En fejl i kondensator kan føre til mikrobølgeovnen ikke opvarmning , sammen med en irriterende summende lyd . Test kondensator ved først at afbryde strømmen derefter fjerne ledningerne fastgjort til kondensatoren . En kondensator med Brænd varemærker er normalt beskadiget uden reparation og vil kræve erstatning. En kondensator kan testes ved at forbinde hver af proberne et ohmmeter med kondensatoren terminal. Hver sonde bør give en læsning af uendelighed , hvis kondensator fungerer korrekt.
Power Diode

diode i en mikrobølgeovn er en envejs- sti at kanalerne elektricitet fra kondensatoren . En fejl diode kan undertiden være årsag til en mikrobølgeovn , som ikke vil varme. Opvarmningen problem er ofte ledsaget af en høj summende støj. Du kan teste diode ved først at frakoble mikrobølgeovn, afbryder dioden fra kondensatoren derefter måle niveauet af elektricitet inde i diode med et ohmmeter . Ohmmeter kan afgøre, om elektriciteten i dioden flyder i én retning, som det skal. I de fleste tilfælde vil magnetronen rør skulle udskiftes så godt, hvis dioden er beskadiget.
Sikkerhed

trække stikket fra din mikrobølgeovn til at foretage en inspektion gør garanterer ikke for sikkerheden . Selv en unplugged mikrobølge stadig har elektricitet, der løber gennem dens komponenter , hvilket kan føre til alvorlige elektriske stød . Medmindre du har tidligere erfaring med elektriske apparater, er det tilrådeligt at leje en tekniker til at teste dele snarere end påtage sig opgaven selv . Nogen uden en grundlæggende viden om elektriske strømme og sikkerhed bør undgå prøvning af komponenter helt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com