# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
DIY: Konvektion Vape
En konvektion vaporizer er en form for varm kasse , der bruges som et alternativ til rygning . Tobakken er varmet op, og inhaleres i stedet for at blive direkte røget . Det er langt mere effektivt og mindre skadeligt end at ryge . Dampen smager bedre og er langt mindre irriterende for din hals . Boksen har et rør , der kommer fra det at du inhalerer ud af at få røgen. Hvis du ikke ønsker at købe en konvektion vaporizer , kan du lave dine egne med et par husholdningsartikler. Ting du skal
Tobak
Køkkenkniv
Bæger
Varmeplade myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Udlæg den ønskede mængde tobak , du ønsker at ryge og skære det op i små stykker med en køkkenkniv . Det beløb, du ønsker at lægge ud, vil variere afhængigt af, hvor meget du ønsker at ryge.
2

Spred tobakken inde i et bæger . Flyt det rundt, så det er spredt jævnt ud over hele bægerglas og ikke klumpet sammen i midten. Tilsæt mere tobak til mix , hvis det ikke ser ud som det vil være nok, før man går videre til næste trin .
3

Bægerglasset direkte oven på en varmeplade . Tilslut varmepladen til den nærmeste stikkontakt og tænde den.
4

Læg din hånd over toppen af ​​bægeret , og lad tobakken begynder at fordampe fra varmen i den varme plade. Sæt din mund over bægeret , når tobakken fordamper og inhalere. Tag din mund fra bægeret og placere din hånd tilbage på toppen . Udånder at frigive røgen.
5

Inhale igen, når tobakken er fordampet noget mere og gentage den samme proces , indtil al tobak er fordampet . Sluk varmepladen og bægerglasset fjernes fra det ved afslutningen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com