# >> Hus Have >  >> Home Appliances >> mikrobølgeovne >>
Sådan Erstat fugtføler i en GE Mikroovn
Mange moderne mikrobølgeovne , ligesom GE - model mikrobølger , kommer udstyret med en fugtighedssensor . Denne sensor regulerer tilberedningstiden når mikrobølgeovnen er indstillet til "auto kok . " Hvis din mikrobølge "auto kok " Funktionen fungerer ikke , det kunne være et resultat af en dårlig fugtighed sensor. Hvis du ikke er intimideret ved at skille husholdningsapparater , kan du erstatte Fugtføleren selv. Ting du skal
stjerneskruetrækker ( med isoleret plasthåndtag ) på
Vis Flere Instruktioner
1

Sluk din mikrobølgeovn og tag strømkablet.

2.

Vend mikrobølge rundt og fjerne alle skruer på bagsiden af enheden. Fjern bagpanelet for at afsløre de interne komponenter . Læg mærke til cylindrisk kondensator. Der er to metal klemmer på toppen af ​​det.
3

Grip din skruetrækker ved sin isolerede håndtag og placer spidsen af ​​skruetrækkeren på en af ​​kondensator terminaler. Skub spidsen af ​​skruetrækkeren til den anden terminal , og hold den der i et par sekunder. Dette vil aflade kondensatoren , hvilket gør det sikkert for dig at fortsætte med at arbejde på din mikrobølgeovn . Du ved du er lykkedes , når du hører en pop -og /eller se en lille gnist på terminalen.
4

Find det runde metal fugtighedssensor på tavlen. Det er en metalskive -lignende komponent med en wire, der løber fra den til bestyrelsen .
5.

Fjern skruerne i fugtføleren på plads, og tag sensoren ledninger fra brættet.
< br > 6

Monter en ny sensor i den gamle plads og erstatte skruerne. Tilslut ledninger til printkortet.
7.

Sæt bagpanelet og skruer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com