Hvordan du udskifter en renovationsafgifter
Indpakning skrald i avisen og kassere det i en skraldespand , er forældet. Vi har lige smide skrald i bortskaffelse , køre vand , ramte kontakten og det er gået . Frasalget er så vigtigt i disse dage , at en defekt enhed skal udskiftes omgående . Spare omkring en tredjedel af omkostningerne , når du udskifter renovationsafgifter selv . Instruktioner
1

Bemærk hvordan alle de dele af den gamle enhed vedhæfte før du fjerner bortskaffelsessystemet skraldespanden. Afbryd strømmen ved at trække i ledningen , sikring eller skifte bortskaffelse afbryder til off .
2

Udskift det gamle renovationsafgifter ved hjælp af en rørtang eller tunge og not tang. Fjern slip beslag på P- fælde , tømme indholdet af bortskaffelse i en spand og frakoble eller fjerne klemmer, rør og andre fittings, som forbinder rådighed til afløbsrør.
3

Afbryd de elektriske ledninger og tage ud de elektriske dæksel plade skruer. Fjern wire-stik og bruge en spænding meter at foretage visse der ikke er strøm .
4

Hold på bortskaffelse , mens du løsne skruerne på siden beslag . Drej låseringen mod uret for at frigøre den gamle enhed.
5.

Tag den gamle montering ring og vasken flange. Tag skruer som forbinder ringen til flangen (se Resources) .
6

rense området , før du installerer den nye enhed . Fjern gammelt kit, pakning og alle andre rester efterladt.
7.

Følg anvisningerne på den nye enhed til at erstatte en renovationsafgifter . Sørg for at du låser de separate stykker på monteringsaggregatet hvis nødvendigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com