Sådan fjernes en InSinkErator renovationsafgifter
InSinkErator skrald afgang , mens holdbare, holder ikke evigt , og der kan komme et tidspunkt, hvor du er nødt til at installere en ny. For det fremmede, kan det være vanskeligt at afgøre, hvordan man kan fjerne det , men det er muligt. Denne artikel vil forklare , hvordan du fjerner en InSinkErator renovationsafgifter sikkert og nemt. Ting du skal
Lommelygte
Skruetrækkere
Bucket
Tongue og not tænger myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk den kreds, leverer strøm til renovationsafgifter , før du begynder . Kredsløbet bør mærkes i din el- panel. Stol ikke på bare forlader slukning, være sikker og drej hele kredsløbet fra.
2

Find hvor den elektriske foderet ind i bortskaffelsen . Det er normalt kommer ind i siden af ​​enheden nær bunden. På bunden af ​​bortskaffelse , fjern dækslet til hvor de elektriske tilslutninger er foretaget .
3

Afbryd den sorte og hvide ledninger. Løsn jordskruen at fjerne jordledningen . Skru låsemøtrikken , der fastholder ledning til renovationsafgifter og træk wiren ud af enheden.
4 p Hvis du har en opvaskemaskine , vil der være en opvaskemaskine afgangsslange tilsluttet InSinkErator renovationsafgifter . Denne slange kommer ind nær toppen af ​​bortskaffelse . Løsn spændebånd og trække slangen væk fra rådighed. Hold en spand nedenunder for at fange noget vand , hvis der er nogen venstre i slangen .
5.

Brug tungen - og not tang til at løsne møtrikkerne , der forbinder afløbsrøret til renovationsafgifter . < br >
6

Støt InSinkErator nedefra og rotere tre- fanen montering ring i toppen, mod uret. Renovationsafgifter vil falde gratis, når den er drejet nok .
7.

Løsn de tre bolte på afløbet montage og lirke ud låseringen . Derefter skal du blot skubbe afløbet op og ud af vasken og rydde de resterende blikkenslager er kit .
8

Vasken er nu klar til en ny InSinkErator renovationsafgifter , der skal installeres , eller for en direkte afløb hook-up.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com