Sådan Fix en Bindende renovationsafgifter
skrald afgang arbejde ved makulering køkken scraps i stykker små nok til at blive skyllet ned i afløbet. Den elektriske motor drejer løbehjul, en cirkulær svinghjul knyttet til frit roterende svingvægtene i grind kammer . Centrifugalkraft skubber maden ind i en stationær shredder ring med skarpkantede slots, som nippe væk på de stumper , indtil de er små nok til at passere gennem mellemrummene i mellem. Overbelastning bortskaffelse eller sætte fiberholdigt affald i det kan forårsage papirstop i mekanismen ved at binde løbehjulet mod shredder ringen. Følg denne vejledning for at fastsætte en fastsiddende renovationsafgifter . Ting du skal
unbrakonøgle
kosteskaft eller dyvel myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Sluk for strømmen og tænd den igen , hvis bortskaffelse brummen og ikke slibning som sædvanlig. Den pludselige impulser kan være stærk nok til at bryde syltetøj .
2

Omvendt retningen at løberen roterer , hvis enheden har en klinge retning switch. Kontakten vil blive placeret på siden eller i bunden af ​​renovationsafgifter .
3

Sluk for strømmen , og vent et par minutter på at lade motoren køle hvis afhændelse helt er stoppet. Tryk på reset-knappen i bunden af enheden, og drej vandet og strømmen.
4

Sluk for bortskaffelse af og nå ind i grind kammer med en tang . Fjern forhindringen , normalt mellem en eller flere af de svingvægtene og shredder ringen.
5

Brug en unbrakonøgle ( unbrakonøgle ) for manuelt at dreje motoren med strømmen. De fleste afhændelser har en Allen montering i bunden af ​​motorakslen , som ligger på bunden af ​​enheden . Vend det i begge retninger, mindst én fuld rotation .
6

Sluk for strømmen og sætte et kosteskaft eller træ dyvel ind i grind kammer , hvis motoren stadig ikke vil tænde . Brug kosteskaft som løftestang til at befri fastklemte hamre .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com