Hvad er sikkert at lægge en renovationsafgifter
? Vi har alle tanker om det. Lige før at stille kontakten efter at smide det gamle stykke af du-ved - hvad i renovationsafgifter , mener vi , "Er dette kommer til at blokere min rådighed ? " Den første tommelfingerregel : Hvis du er nervøs for at sætte noget ned bortskaffelse , ikke. Fordi en ting mere ulækkert så gamle fødevarer er en tilstoppet bortskaffelse , der har at blive kastet eller skilt ad og unclogged . Så hvordan kan du vide det med sikkerhed ? Her er nogle tips. Citrusfrugter og andre frugter

Anything citrusfrugter, såsom appelsiner , citroner, limefrugter og grapefrugter, er ikke kun sikker for din renovationsafgifter, men rinds rene og opfriske det så godt. Andre frugter som æbler , pærer og ferskner er alle sikkert også, men ikke de fersken pitten . Watch out for bananskræller . De har tendens til at få meget senet i slibning processen, og kan blokere de rådighed.
Kød

Kød er sikker , men ingen knogler. Knogler, specielt store og skarpe knogler, kan skade din rådighed .

Grøntsager

Grøntsager er sikker, men gå langsomt med noget, der får trævlet , såsom selleri eller asparges eller skræller fra gulerødder og kartofler. De kan tilstoppe din rådighed, og hvis du ikke løber masser af vand til at skylle gennem stivelsesholdige slam , kan du også risikere at ende med en tilstoppet afløbsrør .

Kaffegrums < br >

Kaffegrums er meget sikker. De er små og allerede bløde.
Brød og andre lignende produkter

Brød , toast, croutons , kiks og pasta er alle sikkert , selvom det er vigtigt at skylle bortskaffelse med en masse vand. Brødprodukter kan få meget dejagtig og klistret , når de bliver våde .

Hus Have © have.989214.com