DIY Garbage Bortskaffelse Removal
En renovationsafgifter er en stor hjem apparat og meget almindelig i dagens køkkener. Men efter flere års brug, skrald afgang ofte skal udskiftes. Bortskaffelsen motor slidt og knivene kedelig , losning store bidder af kasseret mad ind i kloaksystemet. Store bidder af mad kan tilstoppe rør og også skade septisk systemer , der kan koste tusindvis af dollars til reparation . Sluk strøm og vand

Før du fjerner den gamle renovationsafgifter, slukke for strømmen til enheden. Sluk kredsløbet på hjemmet kredsløb , der sender strøm til enheden . Dette kan også slukke nogle af køkken lys , så vær forberedt med en lommelygte eller en ekstra belysning kilde . Også slukke den vigtigste vandrøret for at undgå en rod , mens åbne rør under vasken.
Afbryd VVS

Nu afbryde vigtigste afløbsrør , der er fastgjort til bunden af ​​renovationsafgifter , ved at løsne rørets koblingsled . Dette afløbsrør kan derefter trækkes ned én til to inches og derefter skubbet til side af enheden. Hvis opvaskemaskinen er hooked op til køkkenet afløbsrør , skal du bruge en skruetrækker til at løsne klemmen, der holder dette rør til de vigtigste afløbsrør , derefter fjerne det . Endelig fjernes hovedenheden.
Fjernelse af affaldsbeholder

Skru primære forbindelse. Dette er en stor grå kobling , der lægger til bunden af ​​vasken. Skub det til venstre for at skrue hovedenheden. Hvis det sidder fast , skal du trykke forsigtigt koblingen med en lille gummihammer . Når koblingen er fjernet , skal du skubbe bortskaffelse ned .

Sørg for at strømmen er slukket. Så frakobl ledningerne ved at skrue bortskaffelse ledninger panelet på bunden af ​​enheden med en stjerneskruetrækker eller slot skruetrækker. Der vil være to gule eller røde ledninger her , afhængigt af enheden. Vride Langsomt de elektriske stik til at afbryde rådighed fra køkkenet ledninger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com