Garbage Bortskaffelse Lugt Removal
Din renovationsafgifter er en handy køkken værktøj. Uden korrekt brug og vedligeholdelse , kan det begynde at udsende en dårlig lugt. Heldigvis er lugten nemt fjernes. Årsager

dårlig lugt i din renovationsafgifter kan være forårsaget af en ophobning af affald og bakterier inde bortskaffelse mad . Det kunne også være et resultat af madaffald , der har bygget op på undersiden af ​​bortskaffelse s stænkskærmen , ifølge " Køkken tips fra Heloise ".
Fjernelse

fjerne lugten af madaffald , skæres en citron i kvarte , kombinere det med is og placere dem i bortskaffelse . Kør rådighed uden vand i ti sekunder , så lad blandingen sidde i 30 minutter. Kør rådighed med vand for at rydde citron dele , i henhold til Utah State University. Hvis lugten ikke forsvinder, rengøre stænkskærmen ved at skrubbe det med en stor rund børste og varmt sæbevand.
Forebyggelse

Du kan forhindre renovationsafgifter lugte fra returnering af altid at rydde bortskaffelse af madaffald . Kør og skylle det med masser af vand hver gang du sætter mad ned i afløbet. Periodiske rensninger med is og citron vil hjælpe med at holde det lugter frisk .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com