ENERGIBESPARENDE Garbage Afgang
Hvis du ikke kan kompostere dine madrester , de ender i skraldespanden eller hakkes op i en renovationsafgifter . Mens de fleste skrald afgang ikke bruger meget energi , der er modeller , der er endnu mere effektiv. Typer

renovationsafgifter mærker, der praler deres energieffektivitet findes på de fleste hardware-eller VVS- butikker. Affald Kong Producenter Legend Series skrald afgang , der hævder at være mere energieffektive end andre frasalg . Hvis din renovationsafgifter er mere end ti år, vil de fleste nyere modeller være mere effektive.
Identifikation

Det amerikanske Department of Energy Energy Star -systemet giver ikke nogen renovationsafgifter med Energy Star- rating. Når du køber en ny renovationsafgifter, kan du kontrollere hver bortskaffelse emballage for at få oplysninger om sit energiforbrug til at sammenligne effektiviteten.

Overvejelser

Du kan holde din bortskaffelse kører så effektivt som muligt, ved at holde det vedligeholdes og bruge det ordentligt. Hold knivene skarpe ved at køre is gennem bortskaffelse og rense systemet med eddike, regelmæssigt. Kør rådighed, indtil det gør en snurrende lyd . Forsøg ikke at slibe for meget mad på én gang, og undgå at sende fiberholdige fødevarer i bortskaffelse .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com