Sådan Tilslut en renovationsafgifter
skrald afgang , først populariseret i amerikanske hjem i 1950'erne , er en fantastisk hjælper i køkkenet. Disse små, men kraftige motorer er monteret under afløbet i køkkenvasken . Fødevarer og andre affaldsstoffer passeret vasken materialer er jorden op i mindre stykker af knivene bortskaffelse , så resterne kan skylles i hjemmets kloaksystemet. Tilslutning af en renovationsafgifter er en fremragende projekt for de fleste gør-det -selv . Ting du skal
renovationsafgifter
Channel -lock tænger
Bucket
gummihammer
spartel
Plumber 's kit
Skruetrækker
Wire nødder
Elektrisk tape KAYAK Shears myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
Fjern sink VVS
1

Placer en spand under P- fælde under vasken. Skru koblingerne på hver ende af fælden med en tang . Skub P- fælde af VVS og tømme vand inde i vasken.
2

Skru jamb møtrik på undersiden af ​​vasken med et par kanal - lås tang. Skub karmen møtrik og skiver beneath det fra lige hale stykke . Skru halen brik ved at dreje den mod uret.
3

Hit undersiden af ​​vasken afløbet med en gummihammer til at banke det ud i ovenstående vasken. Fjern det gamle afløb.
4

rense området omkring afløbet i vasken, ved hjælp af en spartel. Fjern eventuelle gamle caulk eller kit.
Installation af Bortskaffelse
5

Påfør en stribe af blikkenslager er kit omkring afløbet åbning. Fastgør afløbet top fra bortskaffelse . Fastgør afløbet top fra under bunden af afløbet og spænd det i henhold til producentens anvisninger .
6

Løft bortskaffelse op og sæt den ind i ringen rådighed. Enten drej den for at låse det på plads , eller stram den på plads med den medfølgende skruetrækker bortskaffelse eller en stjerneskruetrækker.
7.

Sæt rådighed i under- vask stikkontakt . For en hard-wired installation, fjerne pladen på undersiden af ​​bortskaffelse . Forbind ledningerne fra hjemmet kredsløb til terminalerne på bortskaffelse --- den sorte ledning forbinder til den varme terminal , hvide forbinder til neutrale og bare kobber går til grønne terminal. Nogle afhændelser kan have ledninger på klemmerne forudinstalleret . I dette tilfælde ledningerne fra hjemmet elektriske system simpelthen nødt til at være forbundet til bortskaffelse ledninger med wire nødder og elektrisk tape . Tryk forsigtigt ledningerne ind i sagen bortskaffelse og erstatte den elektriske plade .
8

Tilslut afløb VVS til bortskaffelse .
9.

Tilslut opvaskemaskinen slange, hvis til stede , til rådighed. Skær enden af ​​slangen til rådighed til den korrekte størrelse til montering over opvaskemaskinen brystvorten. Fastgør det med et spændebånd.
10

Tænd for strømmen til bortskaffelse . Kør vand i vasken og kontakten på bortskaffelse . Kontroller for lækager .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com