En Buying Guide for Garbage Afgang
Det var ikke så længe siden, at skrald afgang blev populær. De blev en undrede sig som en "luksus" element i boliger bygget så sent som i 1970'erne. Siden da har skrald afgang kommet en lang vej i forhold til at være en fælles og meget påberåbes armatur i køkkener over hele Amerika . Når du er klar til at købe din egen affaldsbeholder , tage din tid til at shoppe for salg og tilbud online. Den ekstra tid kan betale sig i opgraderinger i styrke og funktioner , eller endda en high-end model, der kan vare i årevis. Kontinuerlig Feed

endeløse baner afhændelser er typisk installeret i beboelsesbygninger. Brugere operere dem ved at tænde for vandet , og derefter den elektriske kontakt , før du tilføjer madrester og affald. Det er en overvejelse for at købe en kontinuerlig foder model. Hvis du ikke bruger den rigtige proces ( første vand, derefter magt, og derefter fødevarer) , løber du risikoen for fastlåsning kammeret i affaldsbeholderen , hvilket vil kræve, at du fjerner maden inde i kammeret for at få den enhed til at begynde at køre igen. Nogle endeløse baner modeller har en luft skifte med en knap til at skubbe . Fordelen ved en luft skifte er, at du ikke behøver at være bekymret med sikkerhedsspørgsmål , såsom at bruge våde hænder til at vende en elektrisk kontakt . Priserne for kontinuerlig tilførsel modeller kan variere fra så lavt som $ 60 til så højt som 350 dollar .
Batch Feed

Batch foder modeller anses af nogle lidt mere besværligt at fungere, men de fyldes op til den ekstra indsats i sikkerhed og evnen til at behandle mere affald. Som navnet antyder, er fødevarer bortskaffes i partier . Du aktiverer bortskaffelse ved at fjerne dræn prop , tilføjer affaldet , genindførte proppen og dreje den , før du vende den elektriske kontakten for at starte processen bortskaffelse . Du gentage denne proces for hvert "parti" af affald. Da du nødt til at sætte det drænhul , før du bruger bortskaffelse , fjerne du risikoen for at skade din hånd, hvis det er inde i kammeret rådighed , mens enheden er i drift. Batch foder modeller er lidt dyrere , med priser der spænder overalt fra $ 160 til 500 dollar.
Tilføjelser og funktioner

auto - reverse mekanisme umuliggør mad fra tilstopning ved at vende retningen af ​​bladene til at hugge den mad finere så at bortskaffelsen kan fortsætte med at fungere . Yderligere funktioner og add-ons til at overveje omfatte vagter for at forhindre sølvtøj fra at falde ind i enheden , belagt slibning kamre , der fjerner lugt , dobbelt knive til at skære affald finere og en lydkvalitet isolator at reducere støj. Du kan også købe en skærm til at dække afløbet at forhindre sølvtøj, knogler og store genstande falder ned i kammeret i affaldsbeholderen .
Hestekræfter

kun købe mængden af ​​hestekræfter , du virkelig har brug for i en motor rådighed. En generel tommelfingerregel er , at jo mere du planlægger at bruge affaldsbeholderen , den flere hestekræfter , du burde få. En aktiv familie, der forbereder masser af måltider og vasker retter dagligt vil drage fordel af en model med 1 /2 til 1 hestekræfter. En enkelt person, der ikke koge ofte kan komme af med en model med kun 1/3 til 1/2 hestekræfter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com