Fælles renovationsafgifter Problemer
En renovationsafgifter er en enhed, der er placeret under en køkkenvask , der findeler mad i små stykker , der gør det muligt at passere gennem VVS-system . Det er beliggende i mellem drain og den fælde af vasken. Skrald afgang er nem, og også reducere mængden af ​​mad placeret på lossepladser. Der er flere spørgsmål , der almindeligvis påvirker skrald afgang . Jamming

Din renovationsafgifter kan komme i klemme , hvis du placerer objekter på det, såsom twist bånd , glasskår , kan Faner eller mønter . Du kan ofte unjam det ved hjælp af en unbrakonøgle på masher plade placeret på indersiden af ​​bortskaffelse til vrikke elementet fri . Hvis masher plade kan drejes i begge retninger , og der er ingen fremmedlegeme , skal du måske overveje ekspert bistand .
Humming
p Hvis din renovationsafgifter nynner , til bortskaffelse kan være fastklemt . Drej straks til bortskaffelse slukket og afhjælpe papirstoppet , før du tænder bortskaffelse igen. Hvis der ikke er papirstop men motoren fortsætter med at nynne , kan det have brændt op . Normalt dette kræver udskiftning af hele bortskaffelse .
Utætte
p Hvis du bemærker en lækage på drænrøret af bortskaffe , fjerne røret og ændre gummi pakning inde i røret . Hele bortskaffe muligvis skal udskiftes , hvis du bemærker en lækage i toppen segl bortskaffe .
Fungerer ikke
p Hvis du tænder for renovationsafgifter på og intet sker , reset-knappen kan være blevet vendt . Kontroller knappen nederst bortskaffelse for at sikre, det har ikke været involveret . Tryk på den røde knap for at tvinge en nulstilling.
Poor Grinding
p Hvis din renovationsafgifter synes at gøre et dårligt stykke arbejde på slibning op mad , kan det være slidt . Når affaldskværne alder , de kræver erstatning. Der er intet du kan gøre, hvis bortskaffelse er rustent på indersiden og skal udskiftes , bortset fra at købe en ny.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com