SinkMaster Garbage Bortskaffelse Installation
Når du køber en SinkMaster skrald bortskaffe , kan du vælge mellem to forskellige monteringsmuligheder systemer: " 3- Bolt Mount System " eller " EZ Mount System . " Eftersom EZ Mount System er enklere og hurtigere at installere , vil denne artikel fokusere på denne metode. Har en autoriseret elektriker køre en dedikeret switch -kontrolleret BX kabel med kobber jordledning fra de vigtigste elektriske panel til under vasken Hvis du installerer et skrald bortskaffe for første gang . Hvis ikke, fjerne den gamle enhed sammen med vasken monteringsflange , før du installerer dit nye SinkMaster skrald bortskaffe . Ting du skal
Hammer Salg Wooden dyvel
Opvaskemaskine connector kit
Nut driver
Skruetrækker
Plumber 's kit
Kabel nødder
Channel tænger
Vis Flere Instruktioner
1

Sæt breaker switch fodring strøm til skrald bortskaffe til "off" position, før du starter installationen.
2

Knock out opvaskemaskinen stik beliggende på den øverste tønde bortskaffelsesvirksomheden med en hammer og en træ dyvel ; Brug ikke et skarpt instrument , såsom en skruetrækker. Bemærk, at dette kun gælder, hvis du tilslutter en opvaskemaskine til systemet. Hvis stikket sker for at falde i den bortskaffe , kan du enten prøve at fiske det ud med et par Spidstang eller du kan blot lade det ; til bortskaffelse vil slibe op stikket første gang du tænder for enheden.
3

Installer en separat anskaffet opvaskemaskine stik kit til den side af bortskaffe . Placer gummipakning mellem stikket flange og bortskaffer . Tilslut stikket flange til bortskaffelsesvirksomheden med de to sekskantskruer leveres i sættet . Brug en møtrik driver til at stramme møtrikkerne , men ikke over- stramme .
4

Skil EZ mount montage på bortskaffe ved at løsne slangen klemme omkring gummi pude montere med en skruetrækker. Når spændebånd er løst, rock pude montere sidelæns indtil læben på ydersiden af ​​bortskaffelsesvirksomheden glider ud af den tilsvarende rille inde i puden mount. Gentag ved at fjerne vasken flange. Øv installere puden montere et par gange som følger.
5

Skub pude montere på enden af ​​gevind vasken flangen , indtil du føler rillen på indersiden af puden mount glide over læben på enden af ​​flangen. Brug en bevægelse svarende til montering af et låg på en plastikbeholder. Gentag ved at indsætte bortskaffe på den anden ende af puden mount indtil læben på bortskaffe indløb passer ind i sin tilsvarende rille inde i puden mount. Når indstillet korrekt, vil puden mount kunne rotere frit virker samtidig som en pakning mellem bortskaffe og vasken flange ; praktiserende kan tage et par minutter , men at gøre det vil forenkle tingene , når du arbejder på hovedet fra under vasken .
6

Skru øverste støtte ringen og den nedre montere ringen fra vasken flange og fjern gummipakning ; forlade den store fiber skive på støtte ringen. Placer gummipakningen over vasken afløb og indsætte gevind vasken flange i vasken åbning. Bemærk, at gummipakningen er designet til brug på rustfrit stål dræn . Hvis du har en anden type, såsom porcelæn, udskifte gummipakningen med en ring af blikkenslager er kit presset på kanten af ​​vasken flange åbning. Sæt vasken flange og tryk nedad i seng det ; ikke dreje vasken flange når det er installeret på toppen af ​​blikkenslager er kit
7

Placer fiberskiven over udsatte vasken flange tråd fra undersiden af ​​vasken. ; sørg pilene trykt på fiberskiven pege opad . Tråd den øverste støtte med uret på flangen . Spænd fast, indtil vasken flange ikke kan bevæge sig. Sæt prop i vasken , og åbn vandhanen i et halvt minut . Brug en lommelygte og køkkenrulle til at kontrollere for lækage fra under vasken . Spænd bæreringen yderligere, hvis det er nødvendigt.
8

Tråd den nederste mount ring på flangen . Installer puden montere på den fremspringende del af vasken flangen under vasken indtil kanten af ​​flangen glider ind i rillen inde i puden mount.
9

Fjern møtrikken holder dækpladen på bunden af ​​bortskaffe . Skru de to skruer på trækaflastning knyttet til den elektriske ledning indløb på den side af bortskaffe . Sæt enden af ​​bortskaffe elektrisk kabel og den blotlagte kobber jorden wire gennem trækaflastning og ind i bunden af ​​bortskaffe .
10

Bøj enden af ​​den nøgne kobber jordledning til et U med et par af nåle - næse tænger . Løsn møtrikken på den grønne jord terminal inde i bunden af ​​bortskaffe . Glide bøjet U ende af kobbertråden over jorden skrue, med skiven på toppen af ​​kobbertråd. Spænd grønne møtrikken fast med en møtrik driver.
11

Tilslut levende og neutrale ledninger fra strømkablet til de levende og neutrale ledninger i står for bortskaffelsen . Sno de blotlagte ender af de to sorte ledninger tæt sammen. Skru en plastik kabel møtrik fast på de snoede ender , indtil de blottede ledninger er dækket. Deltag de to hvide ledninger sammen på samme måde. Spænd skruerne på trækaflastning holder kablet til den side af bortskaffe . Isætdækselpladen , tråd møtrikken igen, og spænd med en møtrik driver.
12

Løsn spændebånd omkring pude mount. Løft bortskaffe og indsætte indløb i puden mount , indtil du føler læben bearbejdes på toppen af ​​anlægget til bortskaffelse indløb glide ind i matchende rille inde i puden mount. På dette tidspunkt , til bortskaffelse er i stand til at rotere frit. Desuden spændingen leveret af gummi pude mount holder til bortskaffelse på plads uden at stramme spændebånd.
13

Sno bortskaffe krop, indtil de nedadvendte afløbsrør linjer op med P-lås indløb knyttet til vasken afløbsrør . Tråd plastring møtrik på enden af ​​P- fælden på bortskaffe udløbsrør . Spænd begge ringmøtrikkerne på P- fælde med et par kanal tænger , men ikke over- stramme .
14

Placer en slange klemme over afløbsslangen fører fra opvaskemaskinen. Skub slangen over opvaskemaskinen stik fastgjort til siden af ​​anlægget til bortskaffelse . Spænd slangen klemme fast med en skruetrækker. Når alt er linet op og tilsluttet , skal du dreje mount ring på toppen af puden montere nedad i retning mod uret . Når det er hånd -tight , skal du trykke ørerne stikker ud fra mount ringen let med en hammer , indtil du kan høre den smække på plads. På dette tidspunkt , mount ringen ikke er i stand til at vende nogen yderligere.
15

Spænd store spændebånd omkring puden montere fast med en skruetrækker for at fuldføre installationen .
16 < p > Gendan strømmen til bortskaffe ved at skifte breaker kontakten til positionen "on" . Drej vasken vandhane på og vip bortskaffe skifte over vasken for at teste bortskaffe . Efter at dreje bortskaffe off , lad vandet løbe og kontrollere VVS under vasken og toppen af ​​bortskaffe for utætheder. Hvis en af ​​koblingerne i hver ende af P- fælde viser tegn på en lækage , stramme den relevante ringmøtrik lidt længere med kanal tang.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com