Min Garbage Bortskaffelse standsede i orden
En renovationsafgifter kan gøre oprydning rester i et snuptag. Enheden fungerer ved at dreje skarpe knive , slibning op fødevarer og skylle dem ned afløbsrørene med en strøm af vand fra hanen. Som praktisk og enkel , da enhederne er , kan de også har problemer som enhver anden enhed. Den gode nyhed er, at skrald afgang er enkle nok, at det generelt er en let løsning , hvis du kan diagnosticere problemet . Læring hvorfor din rådighed ikke fungerer korrekt, vil sætte dig på vejen til at reparere det , og har du slibning igen på ingen tid . Fastsiddende

fastsiddende renovationsafgifter er ikke ualmindeligt. Efter alt , en renovationsafgifter job indebærer jamming halvfaste fødevarer i en lille åbning . Lejlighedsvis kan operatøren falde i noget bortskaffelse ikke er i stand til at slibe op og skylle . Denne almindeligt indebærer mønter, twist bånd , glasskår , kan sodavand faner eller andre genstande ikke er beregnet til at blive sat ind i en renovationsafgifter . Resultatet er motoren fortsætter med at hum , men vil ikke dreje vingerne. Sluk for strømmen med det samme for at forhindre beskadigelse af motoren . Sørg for, at den primære strømkilde er koblet fra bortskaffelse , og indsæt en 1/4-inch unbrakonøgle i den nederste port under vasken at vrikke masher plade frem og tilbage. Dette vil normalt fjerne fremmedlegemet . Med magt stadig afbrudt , bør du være i stand til at fjerne genstanden gennem afløbet åbning.
Reset Button

Undertiden motoren i en renovationsafgifter vil blive overbelastet. Når dette sker, vil bortskaffelse lukke sig selv ned og kan synes at være brudt. Kontroller under enheden under vasken og find en lille rød resetknap . Hvis den har poppet ud, kan du trykke på den igen, og bortskaffelse vil sandsynligvis begynde at arbejde igen. Hvis det ikke fungerer, kan det indikere et større problem med motor og mere alvorlige reparationer kan være i orden .
Tilstoppede

Ikke alt tilbage på din plade eller på skærebrættet er passende for renovationsafgifter . Indgivet indpakningsmaterialet fra mad, hårde eller træede fødevarer dele gerne selleri stilke eller nøddeskaller , og mange andre emner kan komme i bortskaffelse eller rørene under og forårsage vasken til at bakke op på grund af en træsko . Også roterende knive lave en slurry af den mad, du har lagt i bortskaffelse , og hvis du ikke tænder nok vand til at skylle det ned , kan det blive en stor masse , træsko rørene. Hvis dette sker , det mest sandsynlige sted for træsko er i p- fælden under vasken. Du bliver nødt til at sætte en spand under fælden , frakoble rørene og rense dem ud med en snegl til at tillade rådighed for at fungere korrekt.
Power
p Hvis din renovationsafgifter vil ikke komme på overhovedet , så en mulig årsag er en mangel på magt . Kontrollér, at din rådighed er sluttet til en stikkontakt , og at din afbryder er tændt. Hvis du finder bortskaffelse er tilsluttet korrekt, og der er ingen udløst breaker switch, skal du antage at det er et ledninger problem , eller at motoren er stoppet arbejdet . Professionelle reparationer eller udskiftninger vil være behov for i begge tilfælde.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com