Korrekt septiktank Udluftning
septisk udluftning rør og systemet giver en septiktank evnen til at flytte gasser og luft ud af tanken, når den fyldes op med affald og flydende volumen. Denne grundlæggende release system er afgørende som en blokering standser tanken at arbejde . Dette vil til gengæld forårsager septisk system til at bakke op lige til toiletter - ikke en behagelig situation at fastsætte. Septiktanke

Septiktanke indebære væsentlige en stor stål eller beton beholder begravet under jorden uden et hjem eller struktur. Den typiske volumen på en sådan beholder tendens til at være omkring 1.000 gallons. Selve tanken er forbundet til rør og toiletter inde i tilstødende struktur . Når der anvendes affaldet system er affaldet vaskes gennem rørene ud af strukturen og til sidst ind i tanken. Affaldet afregner til bunden at nedbrydes , mens vandet løber videre til det kommunale system eller en igle /afløb felt.
Rolle Vent

Når en tank er tom , er det en kæmpe hulrum. Dette består i det væsentlige af luft. Men fordi tanken og VVS-system er lukket , får at luft fanget. Som septiktank fyldes med affald og vand, luft har at gå et sted eller trykket vil stoppe strømmen og bakke op i strukturen. For at løse dette problem en ventil er forbundet til toppen af ​​tanken at frigive røggasser og luften udenfor.
Hastighed Udluftning

Fordi septiktanke operere med noget mere end tyngdekraften, mængden af ​​luft , der bliver udluftet afhænger af, hvor hurtigt tanken fyldes op eller tørrer ud over tid. Så længe luften kan skubbe gennem nogle exit, vil flowet ind i tanken fortsætte ordentligt fraværende enhver anden blokering.
Lugtkontrol

Desværre, som septiktanke lufte , lugten af indholdet kommer ud med udluftning . Afhængigt af, hvilken vej vinden blæser , kan bevægelse i tanken skabe en lugt, der kan blæse tilbage mod strukturen. For dem med septiktanke , synes det at være et mindre onde at beskæftige sig med , så længe tanken fortsætter med at arbejde . Men ved at øge højden af ​​udluftningsrøret ud af jorden , lugte kan frigives på et højere niveau , eventuelt blæser over strukturen i vinden.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com