Sådan Udskift Reset -knappen på en Garbage bortskaffe
Designet til at flydende organisk materiale , så det kan vaskes ned i vasken afløb, skrald afgang er en sanitær og bekvem måde til bortskaffelse af overskydende madrester . Skrald afgang har en reset-knap , som regel placeret i bunden af enheden. Nulstillingsknappen fungerer som en indbygget afbryder , der er designet til at beskytte enhedens motor bør deponering bliver overbelastet. Hvis bortskaffelsen pludselig stopper drift, kan de fleste problemer renovationsafgifter rettes ved at erstatte på reset-knappen . Ting du skal
Drop Cloth
Rørtang
Support Base
Nøgler
Phillips skruetrækker
Udskiftning Reset Button
Ny Rubber Bortskaffelse Pakning myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Spred en dråbe klud på gulvet eller bordet.
2

Træk bortskaffelse ud af stikkontakten. Afbryd bortskaffelse fra sink drænet i toppen og afløbsrør i bunden ved hjælp af en rørtang . Placer en støtte , som en upside -down spand eller skraldespand under bortskaffelse . Afbryd monteringsbeslag fra afhændelse med en skruenøgle. Løft rådighed fra under vasken og lægge enheden på sin side, på drop klud.
3

Afmonter møtrikken holder reset-knappen på plads fra bunden af ​​bortskaffelse . Brug en skruenøgle . Fjern låseringen fra halsen af ​​bortskaffelse . Fjern skruerne eller boltene i flangen , omkring midten af ​​bortskaffelse , med en skruetrækker eller skruenøgle . Træk sagen bortskaffelse fra hinanden og fjerne enheden fra kabinettet .
4

Vend rådighed for at få adgang reset-knappen . Fjern monteringsskruerne fra nulstillingsknappen beslaget med en stjerneskruetrækker. Træk nulstillingsknappen fra bortskaffelse . Afbryd knappen Nulstil wire terminaler fra motorens rådighed.
5.

klemmer forbindes den nye reset-knappen til motoren. Fastgør beslaget på den nye reset-knappen til rådighed med skruetrækkeren. Geninstaller rådighed i sagen og samle flangen med skruenøgle .
6

Udskift møtrikken på bunden af ​​reset-knappen boliger, i bunden af kabinettet bortskaffelse , og stram med en skruenøgle. Sæt låseringen bortskaffelse hals. Spænd ringen med en skruenøgle.
7.

Sæt en ny gummipakning på halsen af ​​bortskaffelse . Placer bortskaffelse tilbage under vasken på bagland . Fastgør rådighed til monteringsbeslaget med skruenøgle
8

Fastgør rådighed til vasken afløb , og tilslut derefter stikkontakt bortskaffelse er til afløbsrøret . ; skrue beslagene på hånd- tight og stram begge fittings med rørtang .
9.

Slut enheden til stikkontakten. Tænd for vandet i vask, og derefter bortskaffelse . Kontroller for lækager . Stram den øverste og nederste dræn forbindelser yderligere , hvis nødvendigt.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com