Korrekt VVS til Garbage Afgang
Den korrekte VVS for en renovationsafgifter afhænger af omstændighederne beneath vasken. Mens installere en renovationsafgifter under et enkelt bassin vask generelt er hurtig og nem , vvs en afhændelse støder op til en opvaskemaskine og under en dobbelt bassin vask kræver betydelige planlægning og arbejdskraft. Uanset betingelserne i vasken, installation renovationsafgifter kræver kun standard VVS værktøjer og nybegynder niveau blikkenslagerfærdigheder . Single- Basin, Nej Opvaskemaskine

Den nemmeste installation proces sker under et enkelt bassin vask uden en tilstødende opvaskemaskine. Frasalget er monteringsaggregat tillægger vasken bassinet snavsfilter og bortskaffelse øvre åbning tråde på monteringssamlingen s skrue -lignende tråde. En specialdesignet afløb rør , der følger med affaldsbeholderen , tillægger den side af bortskaffelse via en skrue monteret plade. Buet i en 90-graders vinkel , afløbet rør strækker sig nedad for at mødes og slutte med vask bassinet eksisterende P - fælde.
Single- Basin Med Opvaskemaskine

tilstedeværelsen af ​​en opvaskemaskine tilføjer flere skridt til at single- bassin installation procedure . De fleste opvaskemaskiner afløb direkte ind i en renovationsafgifter enhed via en dedikeret afløb indløb. Før tilslutning til bortskaffelse , opvaskemaskine afløbsslanger tillægger en ventilations -enhed, kaldet en luftspalte , der stikker ud fra vasken bassinet overkant. Hvis du vil vedhæfte en opvaskemaskine afløbsslange til en renovationsafgifter, skal blikkenslagere punch knock- out plade, en tynd metal barriere , fra opvaskemaskinen afløbet indløb til rådighed enhedens side. Derefter køres en kort afløbsslangen bortskaffelse til den ene side af luftspalten er Y -formet fitting og en længere slange fra luftspalten opvaskemaskinen. Opvaskemaskine slanger tilsluttes typisk til fittings via håndbetjente spændfjedrene .
Dual - Basin , Nej Opvaskemaskine

De separate grene af en dual- bassin vask forbinde på en Y- fitting før afløb til en fælles P- fælde. Installation af en afhændelse under en dual- bassin vask er næsten identisk med at installere en afhændelse under et enkelt bassin vask. Men mens bortskaffelse afløbsrør under en enkelt vask tilsluttes direkte til P- fælde , bortskaffelse afløbsrør under dobbelt håndvask forbinder til en udvidelse røret. Ligesom en P- fælde , udvidelse rør slutter med bortskaffelse afløbsrør via en slip - joint kompressionsfitting .
Dual - Basin Med Opvaskemaskine

Installation af en afhændelse under en dobbelt håndvask , der støder op en opvaskemaskine ligner installation under en enkelt vask med en opvaskemaskine. Affaldsbeholderen accepterer luftspalten korte afløbsslangen fra et sideindløb og en lang drænslange løber fra luftspalten til opvaskemaskinen enhed. Derudover bortskaffelse hjerneflugt afgangstilslutninger ligne en standard dual- bassin installation arrangement. Men for at reducere udpumpningslængde og potentielle lækager , blikkenslagere generelt installere rådighed under bassinet tættest på opvaskemaskinen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com